| GabbyGabriella64 a întrebat:

Ce ati face daca s-ar intampla sa va intalniti cu o personalitate importanta, de exemplu fiu sau fiica de presedinte sau cineva din familia regala iar acesta sau aceasta ar deveni interesat/a sa va cunoasca? Ati putea avea o relatie cu un om asa important?
Si in cazul in care nu ati putea, cum ati proceda?

9 răspunsuri:
| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Ce fantezie frumoasa.
M-as comporta normal si as avea o relatie, pana cand ne-am lovi de diferentele de nivel.

| J0B0MAT a răspuns:

Vrei să ne spui ceva?

Eu personal nu mă întâlnesc cu fii sau fiice. Direct președintii, regii. Relațiile sunt de multe feluri.

| GabbyGabriella64 explică (pentru J0B0MAT):

E doar o situatie care mi-a venit in minte

Evident ca la relatii amoroase ma refeream

| J0B0MAT a răspuns (pentru GabbyGabriella64):

Nu ar fi imposibil. Mai degrabă improbabil.
Dar președinții și regii se schimbă. You never know.

| Lioana a răspuns:

As reactiona normal, la fel ca si cu un om obisnuit. Relatie? Nu caut dar nici nu exclud. As face ce ma îndeamnă inima. M-as purta cu el in functie de cum se poarta el cu mine.

| MorcovMajestic a răspuns:

Nimic special nu dau doi bani pe regalitate, e o prostie ordinara, prefer sa am prieteni ambitiosi care au facut ceva in viata pe barba lor nu li s-a dat in brate

| GabbyGabriella64 explică (pentru MorcovMajestic):

Ok,dar cum scapi de el
ca totusi nu e un om oarecare la care sa ii poti da jet daca nu iti place
e o personalitate totusi...chiar daca pe tine nu te impresioneaza ma gandesc ca daca unei astfel de persoane i se pune pata pe tine mai greu te scapi sau nu stiu zic si eu

| MorcovMajestic a răspuns (pentru GabbyGabriella64):

Daca nu esti un om important, slabe sanse sa ajungi in compania lui pentru ca nu frecventati aceleasi cercuri
Nu esti niciodata pus in situatia de a scapa de el pentru ca nu e ca si cum i-ar pasa de existenta ta

| GabbyGabriella64 explică (pentru MorcovMajestic):

Stiu ca sunt slabe sansele, doar am intrebat