| AuRevoirSimone a întrebat:

Ce ati face in ultima zi din viata voastra? Funda pentru creativitate!

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

As lua avionul pana la Cluj. As bate la usa lui si l-as saruta. Atat! Daca as sta mai mult cu el, probabil as murii nefericita, regretand ca viata nu-mi ofera o eternitate langa el. M-as duce la un restaurant si as comanda salata cu pui. Si tiramisu! M-as plimba cateva ore prin oras, iar apoi m-as oprii pe o banca sa recitesc cateva pagini din "Pe aripile vantului". Probabil m-ar pufni plansul citind replica lui Scarlett O'Hara: "E si maine o zi." Asta pentru ca pentru mine nu ar mai exista maine... Asa ca m-as intoarce la el, care m-ar intampina uluit de tot ce se intampla. I-as spune ca il iubesc si l-as tine in brate mult, mult... Probabil as adormi asa si a doua zi nu m-as mai trezi. THE END

5 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Nu cred că există creativitate când știi cât mai ai de trăit.
Pa, pa.

| Razvan a răspuns:

As exersa cu ochii inchisi toata ziua.Mereu mi-a fost frica de intuneric deci trebuie sa ma obisnuiesc intr-un fel cu eloh go on

| Ronnix a răspuns:

Tot ce nu am facut intr-o viata! happy

| Roxy a răspuns:

Pff.
Pai am facut cam tot ce am vrut.
Dar as mai sari cu parasuta si ar fi ok.doar atata mai trebuie sa fac sa imi demonstrez mie ca pot oricehappy
Si poate as sta cu prieteni la o poveste.sau as da un party... unul hard de totdevil

| alonet a răspuns:

As planta un pom... si i-as pune sa ma ingroape dezgolit cu mainile afara din sicriu

Întrebări similare