| Barajag a întrebat:

Ce ati facut azi? Pentru mine a trecut foarte repede timpul, ceea ce nu as fi vrut delochappy

Răspuns Câştigător
| versavia a răspuns:

Am avut grija de bebele din poza care e al meu.

14 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

Leneveala caracterisitca duminicii plus gandul ca maine e luni:http://www.youtube.com/watch?v=tOF85-ii9c4

April
| April a răspuns:

Timpul trece chiar daca noi am vrea sa-l oprim pe loc.In ceea ce am facut eu astazi n-a fost nicicum o clipa pe care as fi vrut s-o opresc.Mancare,lectii pregatite pentru maine, o scurta plimbare in oras, vizionarea mult mediatizatului film al lui Cameron, Avatar, care mi-a trezit aceeasi senzartie de sablon americanesc, cu infruntari violente amintind despre cele dintre colonisti si apasi sau alte triburi amerindiene.In rest, ziua a fost destul de anosta, n-as putea-o recunoaste, mai tarziu dintre alte zile de iarna mohorata.Astept primavara si hibernez inca.

| Cσσкiє a răspuns:

Păi, ce să fac... m`am uitat la familia ta fericită de ursuleţi şi ursulice ( http://7art-screensavers.com/screenshots/bears/three-happy-bears.jpg ), mi-am făcut tema la engleză, am vorbit cu Tim ( un prieten foarte bun ), am făcut o baie bună, aşa, ca pentru o ursulica mică, m`am gândit că de mâine începe iar şcoala ( a trecut cam repede weekend`ul ăsta :( ) şi... pe TPU, bineînţeles. Era să uit! m`am uitat la pozele noastre de familie, când am fost la picnic :D http://www.janetkruskamp.com/Images/BearsPicnic.jpg. o seară bună!

| JeSa a răspuns:

Nimic ieşit din comun, doar ce am învăţat!
O săptămână plăcutătongue, tuturor!happy

| OanaG a răspuns:

Pai am mancat, m-am jucat cu pisicalaughing, am dormit, m-am uitat la tv...si uite acum stau pe TPUhee hee...astept ziua de mainebig grin

cristacheceliute
| cristacheceliute a răspuns:

M-am trezit nervos pe la 9, un pic pe afara, apoi am vazut ca s-a stricat ceva la chitara si imi ia o gramada sa o reglez crying am lasat si pentru maine sa nu ma plictisesc, in rest pe acasa... ce sa faci pe vremea asta straight face ma cearta pisicile ca au cam ramas fara combustibil

| adi4ever a răspuns:

M-am uitat pe tavan si m-am plictist toata ziua a trecut ca dreacu si inca nu s-a terminat

| mariaw a răspuns:

Mi-am omorat timpul

| Lady.Love a răspuns:

Am lenevit. Calculator, tv, am si citit, mai aveam ceva teme de facut si acum seara am facut o baita. Si am si dormit 3 ore la pranz. happy Mmmm...inca mi-e somn. Nu stiu ce am de ma simt asa obosita si ma doare capu in fiecare zi.
Mda...cam asta a fost. Maine scoala din nou, dar mai sunt doar 110 zile pana la vacantaaaa! happy (de fapt... daca ma gandesc mai bine, nu-i chiar asa putin)

| wormy a răspuns:

Si mie mi s-a parut cam scurta ziua de azithinking Pai, am fost la cor(de la 8 la 13) si pe la 15 m-am culcat, de am dormit pana la 19 blushing...Acum putin pe net si de maine... iar incepe chinu`(scoala)

| AndreeaG a răspuns:

Poi ce sa fac... M-am trezit, am mancat, am deschis laptopul... Apoi am sunat toti coelgii sa-i intreb care vine afara, la 3 ne-am intalnit si am mers la o prajitura, la taclale.cam pana la 6-7. Mi-am facut baie, ghiozdanul.Si ma bag in pat!laughing. Tu?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am stat pe TPU, am facut si eu tema la mate si ordine in dormitorhee hee. Tubatting eyelashes? In afara de stat pe TPU si avut grija de ursulethee heewinking.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am carat o ruda la casa mortuara pentru ca s-a saturat de criza si in semn de protest a dat coltul grav si irevocabil.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am dormit, am citit reviste, am mai stat aici cu voi...si am meditat la greu laughing