Azi? Am fost la servici, am venit acasa la familia mea, si am petrecut o zi frumoasa cum sunt toate zilele mele, la noi in fiecare zi este dragobetele, consideram ca nu trebuie sa asteptam sa vina o anume zi sa ne spunem iubirea, ea se dovedeste in fiecare clipa din viata, nu ocazional...
Acum bag antigel pe instalatie, adica beau ceva, mai tarziu nu stiu, poate o bere cu amicii
Am fost la scoala, si faptul ca m-a sunat el si i-am auzit macar vocea, a fost mai mult decat suficient, daca tot nu putem sa ne vedem azi.
putin mai incolo probabil o sa vizionez un film.
tu?:*
Astazi am avut ziua stricata pentru ca am fost martor la un proces. A trebuit sa ajung la Buzau eu fiind din Teleorman si sunt varza de obosit dar nu pot sa nu va vizitez.
M-am dus la scoala, am fost pupata de un tip de Dragibete(cica asa e pe 24 februarie...-pe obraz, logic ), am scapat de lucrare la biologie, am venit acasa, mi-am facut temele, iar acum bantui TPU-ul .
Buna.
Pentru mine aceasta este o zi la fel ca celalalte zile
Pai sa incep cu inceputul
m-am trezit la 8 am invat pana la 10, si de la 10 am avut pregatire pana la 12, iar apoi m-am imbracat si am plecat la scoala
cam atat am facut pana acum