anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce ati facut intr-o zi geroasa ca asta? eu sunt racita nu merg la job o saptamana, stranut si am febra!

Răspuns Câştigător
| alexutzu00791 a răspuns:

Activitate cotidiana de elev de clasa a 12 a in cel mai bun liceu din calarasi. Mers la primele 3 ore, scoala 2 ore si plecat tot la o cafealaughing. Ajung acasa la 3, ma culc. Ma trezesc, invat la romana 2 eseuri, si momentan raspund la o intrebare.

20 răspunsuri:
| Bacemi a răspuns:

De dimineata de cum m-am trezit am inceput sa invat pentru examen. La pranz am fost la facultate sa dau examen. Dupa examen, la sugestia colegilor am fost la un suc. Apoi am venit acasa. Am mai invatat un pic si acum am intrat pe TPU.

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Am fost in oras pentru a cumpara niste fructe si legume, apoi am stat mai mult in casa ca pe la noi a fost foarte frig. In seara asta la ora 22 erau - 20. 4 grade.

| Barajag a răspuns:

Astazi am muncit pana am facut febra muscularabig grin

| Barajag a răspuns:

Am muncit pana am facut febra musculara, mananca niste dulceata ca e buna pentru racealahappy

Raul9004
| Raul9004 a răspuns:

Şcoală şi acasă, că nu am de aleshappy
Însănătoşire grabnică şi toate cele bune urate cu căldură (că avem nevoie de ea)
P. S. Nu îmi amintiţi, ştiu: am făcut cacofonie.

| User a răspuns:

M-am trezit, am mancat, am mers la scoala, am stat la scoala, am venit de la scoala, m-am schimbat, am mancat, m-am pus cu c*ru pe calorifer, iar am mancat, am intrat pe mess, apoi pe TPU si acum ma duc sa ma culc. A, si intre astea m-am mai si spalat din cand in candlaughing

| DeNyyy a răspuns:

M-am trezit. m-am uitat la tv. m-am schimbat. m-am spalat.am stat de vorba cu parintii mei. mi-am facut temele... urmeaza:sa ma duc la scoala. sa vin de la scoala.si sa vad ce laptop mi-au luat parintii mei :X sa ma joc pe el.apoi.sa ma culc

PsihoSex
| PsihoSex a răspuns:

Aceleasi lucruri, dar putin mai gros imbracat!

Fa-ti salate de fructe din cat mai multe, cu putina miere, ulei de masline, lamaie, vin rosu, sau alb si otet de mere!
Plus ceai fierbinte la limita suportabilitatii, tot cu miere si lamaie multa, si cel putin 3 catei de usturoi pe zi, daca vrei sa scapi cat mai repede! Si bai fierbinti!
Insanatosire grabnica!

| Mwhahahaa a răspuns:

M-am trezit, am mancat, am fost la baie, m-am uitat pe Euforia la concursurile alea de moda, am invatat la biologie si mi-am scris la romana, apoi m-am imbracat, mi-am facut ghiozdanul, m-am intalnit cu colegele.Am mai stat putin cu ele, apoi am mers la scoala.Astazi am avut numai 4 ore:X:X la biologie ne-a corectat testele si nu ne-a mai ascultat[deci am invatat degeaba~x(] la desen am desenat un covorrolling on the floor, la istorie ne-a incheiat mediile, deci am stat de vorba cu colega`mea, la romana ne-a controlat la tema si ne-a spus notele la test[am luat 9]. Am venit acasa, i-am povestit lu' maica`mea ce-am facut astazi la scoala, am mancat, m-am uitat putin la TV apoi am iesit cu fetele, am venit acasa, am baut un ceai cald[pentru ca eram inghetata], am stat putin la pc, am fost pana la bunica'mea.am venit acasa, am baut 2 pahare de bere, am mancatlaughing, TV, m-am "jughinit" cu sora mea, am dansat, acum stau la pc, pe la 00:00 imi fac dus, apoi somn de voiehappy
Maine ma trezesc la 9 sa invat si la 10:30 plec la scoalahappy

See U soon si insanatosire grabnica! kiss

| Marii a răspuns:

M-am trezit, am plecat la liceu, am plecat, am inghetat pe drum spre statie, am coborat, iar am inghetat spre casa, am intrat in casa si pana maine numai ies nici sa duc gunoiu. laughing

| maya_7683 a răspuns:

Sunt libera pina miercuri asa ca am stat in casa, am facut treaba pe-aici, am desenat cu fiica mea, am citit si uite asa ziua a trecut. Ceai mult, vitamina C si sa iti treaca raceala cit mai repedehappy

| Zambete89 a răspuns:

La fel. numai ca eu sunt la scoala, si nu am mers ieri, azi pan' la sf saptamana la scoala

| dorinaugustin a răspuns:

"As usual"... ce daca-i ger?

| Majj a răspuns:

Buna! Si eu am fost racit acum 3 zile... abia ma tineam picioare sad stiu cum e. Iti doresc insanatosire grabnica! Ai grija de tine

| dulcica_6275 a răspuns:

Reacitu ca racitu e bine ca ai un job. altii nici pe ala nu-l au

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da... nu toti avem "norocul" taulaughing
Am muncit, am avut cascadorii la -14 grade. Am alergat pe ger, cred ca am doborat recordurile lui Boltlaughing
Ma opream sa respir, de la ger nu mai aveam aer, imediat sareau pe mine cu paturi sa ma incalzesc. Si toata saptamana o sa fie asacrying
Imi dai si mie raceala? Vinzi?rolling on the floor Cu cat kg?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Si la mine e frig si ploua, am stat acasa pentru ca am avut de preparat un proiect si o sedinta la medic, am savurat succesul pe care l-am avut la scoala si am baut un pahar de vin negru.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu l-am batut pe unu sa-i fur sandwich-ul big grin

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

La scoala sadsad, si sunt si eu racita...nu-mi trece de 2 saptamani raceala(bine, imi trece dar apoi cand ies afara, revine!). am scapat de doua ori de ea, dar degeaba! Acum mi-am schimbat medicamentele: am luat eritromicina si panadol.

| sergyu_2590 a răspuns:

Pai m-am uitat la un film si am baut o ciocolata calda