M-am mirat, a fost o surpriza!
Eu eram deja multumita ca am putut fi cuiva de folos, funda era un fel de rasplata pe care nici nu o asteptam, nici nu mi se parea normal s-o primesc!
Ca atunci cand vanzatoarea iti da mai mult rest si nu stii cum sa-i dai inapoi, sa nu creada c-o furi!
Am fost super fericita si imi aduc aminte si de la user am primit (asta se intampla acum 2 ani)
Si acum ma bucur cand vad ca mai primesc funde Si nu de dragu sa am cat mai multe funde, ci sa stiu ca raspunsul meu chiar a ajutat pe cineva
Da, si eu la fel, sa nu crezi ca copii raspunsul tau, ci intr-adevar asa si la mine a fost si nu s-a intamplat cu doi ani in urma ci doua luni
Eu am aparut la stiri, nu m-ai vazut? , am fost atat de fericit ca am primit un raspuns castigator incat am uitat sa mai respir . si da. acum iti scriu de langa Doamne Doamne
Eu m-am blocat! Nu de alta, dar ma cacaisem vreo 2 saptamani inainte sa scriu ceva inteligent si la obiect, si primisem numai stupizi... asa ca atunci cand am inceput sa scriu la misto si m-am umplut de funde am crezut ca am nimerit intr-un univers paralel...
Deci nu imi da funda nici tu, ca sa nu zica lumea ca am scris la misto si postarea asta
Am chemat toti prietenii (imaginari) la mine acasa sa dam petrecere pe motivul ca am dat un raspuns bun.
Nu am observat.
anonim_4396 întreabă: