Ce sa facem, si care e viata noastra, pai mai stam pe aici, mai mancam, mai bem, mai ne uitam la TV, din astea.
3 crize de nervii, una de plâns, 2 tentative de suicid
Lumea lui Gumball este viața mea
Sunt pe plajă am de la ora 6si 20 de minute aștept am dat 14 șezlonguri am făcut bacșiș 25 de lei și aștept sa vina alți clienți sale dea salteaua și ce vor sa bea acum stau și aștept sa vină e soarea mult azi și e bine.
Ma ducem azi la pauza la 1 și ceva să-mi iau ceva de la magazin și ma uit eu în fața vad ceva mic mic de tot se tot mișcă acolo ia și ma duc repede puțin sa vad ce este stătea acolo și ia stea așa ghemuit cu mânuțele și speriată și era așa mic mic de tot când am vazut-o singura în parcări și speriată și nu bause nimic și astea acolo ghemuit cu manuțele alea se uita cu capul în jos și era supărată și cine știe nu mâncase de mult ( misa făcut inima bucăți pe loc când am văzut-o am fugit și am loato în mănân
https://youtube.com/shorts/5GgEBxabBGE?feature=share am vrut s-o iau acasă da când se plec cu ia de unde ieșise ia mai erau câteva și era și mama lor acolo se uita la mine cu Ochișori îia mari parcă îmi spunea sa-i dau drumul și am văzut-o cum sa uitata mama lor la mine cu ochi îia și am lăsat-o înapoi și am pus în spatele la ușa unde era toate și ia și mama lor aveau loc cu puișori ei și acolo aveau de toate și apa și mâncare și ia cred ca fugise de acolo și a ajuns în parcări și când sa ma duc eu la magazin am găsit-o eu acolo da când am Văzut ca se uitacu capul în jos și supărată... eram terminat
Https://ibb.co/RgY7Ggj era supărată aicia
anonim_4396 întreabă: