| didu11 a întrebat:

Ce ati scrie intr-o compunere cu titlul "Psihologia pestilor", mai ales atunci cand la intrebarea "Pesti ca zodie sau ca animal?" ti s-ar raspunde simplu "Ti se pare ca am specificat?!"?

Răspuns Câştigător
April
| April a răspuns:

Daca psihologia este stiinta sufletului, fiindca Psyche in greaca suflet inseamna, iar pana acum nu s-a dovedit ca pestii au suflet, putem trage concluzia ca ti s-a cerut sa faci o lucrare despre psihologia oamenilor care s-au nascut sub semnele zodiei Pestilor.Si,in cazul acesta poti gasi o multime de informatii pe zeci de site-uri.Succes!

6 răspunsuri:
| demonangel37 a răspuns:

Bun o intrebare fara prea mult inteles fie. daca ti se spune pesti ca zodie poti scrie diferite chesti dupa diferite site-uri nu ar fi greu.
la psihlogia pestilor acvatici poti incepe chiar cu primul lucru ca pesti sunt animale acvatice nevertebrate ca sa nu se inteleaga alceva si cauti pe net diferite documentare sau chiar si prin carti de biologie marina, sau bioloogie universala

| TiinutsS:╳DiiiD a răspuns:

Iubii, exista top friends pe TPU?batting eyelashes Daca da, tu ești prima. Te iubesc mult, peștișoara mea

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nimic

| didu11 explică:

Profesorul nostru am aflat ca este nativ al acestei zodii, deci e posibil sa vrea sa scriem despre zodie, dar cum el e putin cam ciudat mai mereu, cred ca ar vrea sa le combinam si sa scriem despre amandoua o data rolling eyes. asta intrebam. Daca aveti idei happy

| didu11 explică:

Interesant, April. Multumesc!

| didu11 explică:

Nu exista, iubire. sad
stii ca si tu esti prima. MEREU. big hug

Întrebări similare