Daca psihologia este stiinta sufletului, fiindca Psyche in greaca suflet inseamna, iar pana acum nu s-a dovedit ca pestii au suflet, putem trage concluzia ca ti s-a cerut sa faci o lucrare despre psihologia oamenilor care s-au nascut sub semnele zodiei Pestilor.Si,in cazul acesta poti gasi o multime de informatii pe zeci de site-uri.Succes!
Bun o intrebare fara prea mult inteles fie. daca ti se spune pesti ca zodie poti scrie diferite chesti dupa diferite site-uri nu ar fi greu.
la psihlogia pestilor acvatici poti incepe chiar cu primul lucru ca pesti sunt animale acvatice nevertebrate ca sa nu se inteleaga alceva si cauti pe net diferite documentare sau chiar si prin carti de biologie marina, sau bioloogie universala
Iubii, exista top friends pe TPU? Daca da, tu ești prima. Te iubesc mult, peștișoara mea
Profesorul nostru am aflat ca este nativ al acestei zodii, deci e posibil sa vrea sa scriem despre zodie, dar cum el e putin cam ciudat mai mereu, cred ca ar vrea sa le combinam si sa scriem despre amandoua o data . asta intrebam. Daca aveti idei
faranume_1314 întreabă:
alexrot15 întreabă:
Constantin200787 întreabă: