Pai daca ai avut sau ai iubit/a si nu ai experimentat sarutul e cam nasol. Daca nu ai fost cu nimeni pana acum e ok
Mai degraba ma miram, daca-mi spuneai ca la 16 ani nu stii tabla inmultirii...de sarutat ai tu timp sa inveti, ca doar ai toata viata inainte.
Da ce ai spune ca primul meu sarut a fost la vreo 17 ani? cu prima fata in din viata mea?
Lasa ca ai timp...depinde ce esti. daca esti baiat mai pot astepta hormanii inca vreo 2... daca esti fata tot la fel
bafta
Eu nu stiam sa sarut pana la 16 ani dar am intalnit o fata si ne-am format propriul stil de sarut. Poate si tie norocul iti va surade in curand.Nu te grabi si vezi ca nu e o paguba sa nu stii.Am o amica prin cartier care are 19 ani si n-a avut prieten niciodata si nu ca-i urata, dar nu a gasit ce trebuia.Deci iti dai seama ca nu a sarutat nici ea daca n-a avut iubit.
Mersi de sustinere m'ai facut sa ma simt mai bine
Nu e ceva anormal ca la 16 ani sa nu stii sa saruti.Ai timp sa inveti si sa tot practici aceste ''fapte''. Parerea mea este ca primul sarut ar trebui sa fie din dragoste si nu doar ca sa vezi cum e sa pupi.Nu degeaba vorba aia...''primul sarut nu se uita niciodata''.