| freehugs a întrebat:

Ce ati urat cel mai mult in anii de liceu la orele de matematica? Sau ce nu puteati sa intelegeti la algebra sau la geometrie? Dar la Romana? Ce roman nu v-a placut?hee hee

5 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

Tot ce tine de matematica intra la domeniul:"Somn usor, puisor"yawn
Invat exercitile pe de rost cand e vorba de lucrari.Am noroc cu memoria ca altfel as fi ramas de mult corigenta la mateoh go on
La romana in afara de interminabilele poezii ale lui mister Barbu tot mi-a placut.Omul ala trebuia sa se tina de matematica si sa ne lase pe noi in filozofia noastra.Numa` neologisme si cuvinte din domeniul matematiciistraight face

| Lora a răspuns:

La mate integralele, la romana Iona

| oz a răspuns:

Integralele mi-au facut fundu panou de trageri la matematica.La romana, morometii.

| Bebelushaaː a răspuns:

Profesoru meu de mate laughing mori daca il vezi,
chel cu burta, ochelari de cal si se uita numa dupa fustele colegeleor. Nu stie sa predea, mai multe inteleg din carte happy
La romana am profa buna deci nu o urasc happy. In schimb la matematica si chimie sunt total paralelalaughing. Dar consider ca e si vina profilor, nu numai a mea happy.
Te pup :*.

| cataaa a răspuns:

Profa care culmea, imi e si diriga. dupa ce ca urasc matematica am norocu sa invat si in ora de dirigentie :-l