Si visezi des asta? :v
Zilnic
Si cum faci asta? La ce te gandesti?
Eu unul as vrea sa am vise mai intresante dar nu reusesc. Imi fac doar iluzii
Hmm. Am avut un vis alcatuit din mai multe scene ciudate. M-am intalnit la o cafea cu o persoana pe care nu am mai vazut-o de foarte mult timp. Mi-am rupt unghia. Niste secvente din videoclipul "Fjara" de la Solstafir. Imi cumparam tigari de la benzinarie. O marca foarte ciudata de tigari.
O fata din generala suprinzator dupa atatia anii, am visam ca ne luam in brate, ne sarutam, i povesteam ceva ce anume nu stiu, atatia anii ce chestie cum a ramas in mintea mea nu stiu
Am visat ca ma plimbam pe o strada necunoscuta care nu se mai termina, ciudat vis.
Ca imi dadeam telefonul pe modul de rotire automata. Si azi dimineata. Era pe modul ala. NU inteleg
Am visat ca eram pe strada si ma plimbam cu un baiat de mana. Partea rea este ca nu am putut sa ii vad fata, era imbracat intr-un trening cu gluga. La naiba! Era destul de protector cu mine... ma rog...vise de noapte
Asa si eu visam ca ma plimb cu o fata, dar nu am mai vazut-o-n viata mea pe acea fata, dar o tot visam, nu stiam ce-i cu ea).
Crezi ca sunt cumva ''jumatatile noastre''?
Luati-va o camera, mi se face greata.
Nu cred, este doar o interpretare, un simbol ceva, eu nu prea cred in simbolurile viselor.
Nici eu, dar cateodata, se adeveresc. In superstitii, crezi?
Ne luam, cu o conditie. Sa ne-o platesti tu.
M-am obisnuit sa platesc pentru o fata , nimic nou
Nu prea cred nici in superstitii, tu crezi in ele?
Nu in totalitate. Cred in unele. Unele sunt adevarate altele nu. Cum ai petrecut weekend-ul?
P-afara, putin pe TPU si m-am uitat pe la meciuri, in special la meciul lui Arsenal, dar tu?
Eram sigura! A fost ok. Mi-am facut planuri pentru saptamana in curs. Partea rea este ca am si o durere in gat. Dar asta nu ma opreste sa merg la antrenamente.
Pai daca vrei sa faci performanta, trebuie sa sacrifici multe. Erai sigura de ce anume?
Asta e. Am ajuns la un anumit nivel, la care nu mai pot da inapoi. Si sa fiu sincera, nici nu imi doresc. ''Am intrat in hora, trebuie sa jos''. Ceea ce lucrez astazi, o sa ma ajute in viitor. O sa iti spun la un moment dat, despre ce e vorba cu exactitate, daca vrei.
Eram sigura ca te-ai uitat la Arsenal. Fara doar si poate. Doar despre asta vorbesti.
Asta asa este, din moment ce faci ceva, nu mai trebuie sa dai inapoi. Ai intuitie buna daca spui ca erai sigura ca ma voi uita la ei, pana ce sa fac, doar sunt fanul lor!
Niciodata nu m-a lasat balta intuitita. De cate ori am zis cate ceva, asa a si fost. Nu spun ceva, daca nu sunt sigura sau informata.
Ma bucur ca ma sustii! Ai dreptate: ''Din moment ce fac ceva, nu mai trebuie sa dau inapoi''.
Pai asa si eu, daca nu sunt sigur, nu ma bag de nebun intr-o discutie, dar cand stiu ca ma pot baza pe ceva anume, atunci ma bag fara regrete! Vorba aceasta merge de minune peste tot, daca te-ai bagat in ceva, nu mai e cale de intoarcere!
De acord cu tine! Chiar si intr-o relatie de iubire, nu?
Chiar si acolo, daca nu esti sigur/a de iubirea persoanei respective, nu trebuie sa te bagi doar de dragul de a te baga!
Asa e. Dar si daca esti sigura/sigur, faci tot posibilul sa iasa bine! Ca in orice relatie, pot interveni mici conflicte.
Am visat ca aveam trei copii si eram gravida cu al patrulea.In realitate am deja doi copii mari si nu mai pot avea altii ca am depasit varsta
Eu am visat că eram cu nişte colegi acasă la mine, şi mâncam cartofi muraţi ( nici nu am aşa ceva in casă).
Ca am intrat in casa la cel mai bun prieten, si cand am intrat la el in camera l-am surprins in mijlocul unui act sexual cu o tipa.
A stai.
Nu a fost un vis.
Am visat ca am primit un sarpe cornsnake. Era superb. Brusc s-a facut gigantic, si mi-a mancat capul.
Dar asta e un cosmar.
Ultimul vis frumos: mnah, poate sunt copii mici pe-aici sa dau detalii
Zorocica întreabă: