| Celestina83 a întrebat:

Ce ați zice de următoarea idee de afacere? Să iei o căsuță într-o zonă cu priveliște, mai izolată, la un preț mic, poate și cu un pic de pădure, și să o transformi în cabană. Știu că nu am inventat eu ideea, dar mă gândesc că să faci în zona împădurită loc de camping, iar cabana să o pui la punct încât să încapă măcar o familie și să închiriezi pe weekend sau sărbători, cu tot cu aprovizionare. Adică să aibă oamenii unde să își facă grătare etc., dar să le pregătești mâncare (ciorbă, sarmale etc.) și să le duci sucuri, apă sau băuturi, ca și la pensiune, dar să nu stai cu ei. Sau să faci fermă de animale cu posibilitatea de cazare și să experimenteze traiul și munca la fermă.

2 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Exact, nu ai inventat tu ideea, sunt sute de astfel de pensiuni și cabane. Daca ai banii suficiente sa bagi in așa ceva... Și asta înseamnă zeci de mii de euro... Dai batai

| Solane a răspuns:

Buna ideea daca ai bani si timp. Mai ales cei cu copii se vor bucura. Au unde sa alerge in voie fara sa se teama de masini sau sa deranjeze vecinii. Mai invata si ei ce este o floare, un gandac...
Si asa vei avea destui solicitanti.
Atentie insa la canalizare si incalzire. Nu primesti aviz cu "casa la padure si wc in fundul curtii". Iar turistii nu vor sta sa puna lemne in soba la 3 dimineata.