O bucata monitor, doi buacati boxe, trei bucati carti si o bucata penar.Gata.Am facut inventarul
Tot biroul mi-e acoperit de harta Americii de Nord:tocmai am primit un mesaj de la o prietena draga inimii mele si care locuieste in Seatle:cred ca am auzit de prin vreun film de orasul asta dar unde este exact, tocmai incerc sa aflu.
O cana. Tocmai ce am terminat de papat niste morcov si mar dat pe razatoare de mine
Teancuri de cărţi, dosare, carneţele, pixuri, markere, cană în care a fost cafea, scrumieră, telecomandă, una bucată motan plictisit al naibii, una bucată cactus în ghiveci şi alte mărunţişuri
Un pachet cu servetele nazale.De,sunt racit @Bacemi, imi dai si mie sa pap niste morcovel cu merisor dat pe rázátoare
? Poate ma fac bine.
Monitor, boxe, imprimanta, telefon fix si mobil, 2 cutii paracetamol, bere , doua pixuri, o foaie rupta, 2 bilete pariloto si cam atat
Multumit/a?
Un telefon fix, unul mobil, niste bentite, niste oja, un set pentru unghii, niste creioane, un feon, niste servetele, un laptop, o imprimanta, niste cd-uri, o carte, niste pastile, o masinuta (a baiatului unei prietene), o inimioara, niste facturi, un mouse, doua bratari, un caiet... Si cam atat.cred ca nu am uitat nimic.
O doamne
am asa : 2 caiete de mate, o culegere de mate, penar, capsator, lampa, laptop, un alt monitor, balsam de buze, pad, mouse, aparat foto, o alta culegere de mate, router, foi de birou pentru notite, boxe, telefonul si cam atat aa.+cojile de la o portocala. erau sub caiet si nu le vedeam.
Cam multe...
Acvariu, rama foto, telefon, telecomanda, o portocala, pixuri, pahare, hartii si... o coaja de samantza
O agenda.
o rama foto
un ursulet
un suport de pus foi
mandarine
trusa d emachiaj
jixuri
webu
boxele
lampa
parfum
telefon
telecomanda
un pahar
:d
Eu am compu, tastatura, boxele etc
apoi un pahar
, chestia aia plina de pixuri, un CD cu niste filme, stiku lu colegu, niste bomboane pe bat, un liniar, un teanc de carti, niste bani (bagnote
) a...si ceva marunt
o pereche de manusi
, un pachet de servetele, un corector, folii, oglinda, 2 luciuri de buze, o poza cu iubitul meu cred ca atat stai sa vad ce mai am sub carti sau sub tastatura
Tu ce ai pe birou?
Nici nu ai multe
Eu mi-am mai starns din ele dar...sincer nu prea se vede
Stii cum se zice: "Nu lasa pe maine ce poti face azi, lasa pe poimaine!"
Niste cabluri USB o batista (sunt racita), o bratara, un nasture (cum a ajuns aici?!) si o cana cu ceai
)
@corry pai eu am calc, 2boxe, o carte de romana un caiet de romana, un creion, orar, calendar, penar, infrared, cutia de la el, casti, dichete, cd-uri, chei d l usa veche, webu, hartii, acoarele, chestie unde se tin pixuri, o revista cu praktiker, etichete cu spioanele si un ambalj de bomboana
Imprimanta, telefon, referat, creion, clame, corector, mouse-ul, pix si panglica
succes
Pai, incep
-imprimanta, boxele, mouse-ul cheile, o caricoca, o foarfeca, un penar, o cana de ceai (sunt racita), calculatorul, crema de buze si caietul de engleza
Nu sunt prea ordonata nu?
O batista plina de muci (sunt racita), o cutie cu bomboane, o hartie de la o bomboana, modemul, 2 cd-uri, o telecomanda, 8 boxe, camera web si o ratusca de plus
Fotografia cu familia, dosare peste dosare, un mar verde, un pix albastru, un evidentiator, laptop-ul, agenda personala si un ziar.:d
3 sateliti de la sistemul 5. 1,
niste papitoi pe monitor (ursulet alb, catelus maro, ursulet alb mai mic, o broscuta din portelan micuta de 2 cm patrati, o casuta anti stres de la PSD de la campania de anul trecut),
2 carti cu Napoleon, Crossing the alps (de fapt sunt doar niste cutiute pentru diverse, sub infatisarea unor carti),
un pix de scris pe CD-uri,
iPod-ul,
iPhone-ul,
o seringa care contine pasta conductoare pentru procesorul calculatorului
o carte de vizita cu Legal Smoke (o am de mult, nici ca as cumpara de la astia asa ceva, nu fumez porumb, grau sau foarea soarelui)
Telefon fix, aparat foto, 4 fotografii, o lumanare, 2 boxe, agenda, imprimenta, o farfurie impreuna cu furculita, un vas cu flori, un cosulet de nuiele cu nimicuri, un bol de lut plin de alte nimicuri, un tub cu vopsea galbena tempera, unghiera, o scoica, un disc, 5 centi, timbre, baterii, o umbrela agatata de marginea biroului, un mobil, ceva praf si firimituri intre taste, incarcator mobil, a doua scoica si atat.
nyoentox2002 întreabă: