| usernamealy a întrebat:

Ce aveti acum pe birou?hee hee ex: o carte, un CD...

30 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

O bucata monitor, doi buacati boxe, trei bucati carti si o bucata penar.Gata.Am facut inventarullaughing

April
| April a răspuns:

Tot biroul mi-e acoperit de harta Americii de Nord:tocmai am primit un mesaj de la o prietena draga inimii mele si care locuieste in Seatle:cred ca am auzit de prin vreun film de orasul asta dar unde este exact, tocmai incerc sa aflu.

| Bacemi a răspuns:

O cana. Tocmai ce am terminat de papat niste morcov si mar dat pe razatoare de mine tongue

| Bacemi a răspuns:

O cana. Tocmai am papat niste mar si morcov proaspat ras de mine tongue

aqualuna
| aqualuna a răspuns:

Teancuri de cărţi, dosare, carneţele, pixuri, markere, cană în care a fost cafea, scrumieră, telecomandă, una bucată motan plictisit al naibii, una bucată cactus în ghiveci şi alte mărunţişuri

nony
| nony a răspuns:

Un pachet cu servetele nazale.De,sunt racithee hee @Bacemi, imi dai si mie sa pap niste morcovel cu merisor dat pe rázátoarebatting eyelashes? Poate ma fac bine.

| Vizitiul a răspuns:

Un pachet de tigari, dar si cursurile de la facultate.

| User a răspuns:

Monitor, boxe, imprimanta, telefon fix si mobil, 2 cutii paracetamol, bere drooling, doua pixuri, o foaie rupta, 2 bilete pariloto si cam atatlaughing Multumit/a?laughing

| Cryssy a răspuns:

Un telefon fix, unul mobil, niste bentite, niste oja, un set pentru unghii, niste creioane, un feon, niste servetele, un laptop, o imprimanta, niste cd-uri, o carte, niste pastile, o masinuta (a baiatului unei prietenelove struck), o inimioara, niste facturi, un mouse, doua bratari, un caiet... Si cam atat.cred ca nu am uitat nimic.

| xibalba a răspuns:

O doamne laughing

am asa : 2 caiete de mate, o culegere de mate, penar, capsator, lampa, laptop, un alt monitor, balsam de buze, pad, mouse, aparat foto, o alta culegere de mate, router, foi de birou pentru notite, boxe, telefonul si cam atathappy aa.+cojile de la o portocala. erau sub caiet si nu le vedeam. big grin

| JustMeFlory a răspuns:

Cataloage de la avon, oriflame pixuri niste agende si monitoru+boxelelaughing

| cretzufinish a răspuns:

Cam multe...laughing
Acvariu, rama foto, telefon, telecomanda, o portocala, pixuri, pahare, hartii si... o coaja de samantza big grin

| cretzufinish a răspuns:

In fotografie: eu cu iubitulbatting eyelashes

| selef a răspuns:

Eu, o vecina despuiata.

| miauu a răspuns:

O agenda.
o rama foto
un ursulet
un suport de pus foi
mandarine
trusa d emachiaj
jixuri
webu
boxele
lampa
parfum
telefon
telecomanda
un pahar
:d

| Corinne a răspuns:

Eu smug am compu, tastatura, boxele etcchatterbox apoi un paharbig grin, chestia aia plina de pixuri, un CD cu niste filme, stiku lu colegu, niste bomboane pe bat, un liniar, un teanc de carti, niste bani (bagnotesmug) a...si ceva marunthee hee o pereche de manusibig grin, un pachet de servetele, un corector, folii, oglinda, 2 luciuri de buze, o poza cu iubitul meu cred ca atat stai sa vad ce mai am sub carti sau sub tastaturalaughingTu ce ai pe birou?smug

| Corinne a răspuns:

Nici nu ai multe laughing
Eu mi-am mai starns din ele dar...sincer nu prea se vede laughingrolling on the floor
Stii cum se zice: "Nu lasa pe maine ce poti face azi, lasa pe poimaine!" laughing

| Jonsdottir a răspuns:

Niste cabluri USB laughing o batista (sunt racita), o bratara, un nasture (cum a ajuns aici?!) si o cana cu ceai laughing)

| usernamealy explică:

Foarte tare o coaja de samantarolling on the floor

| usernamealy explică:

Pe cine ai in fotografie?

| usernamealy explică:

@corry pai eu am calc, 2boxe, o carte de romana un caiet de romana, un creion, orar, calendar, penar, infrared, cutia de la el, casti, dichete, cd-uri, chei d l usa veche, webu, hartii, acoarele, chestie unde se tin pixuri, o revista cu praktiker, etichete cu spioanele si un ambalj de bomboanabig grin

| betty17 a răspuns:

Imprimanta, telefon, referat, creion, clame, corector, mouse-ul, pix si panglicalaughing

succes

| Summer Memories a răspuns:

Pai, incep laughing

-imprimanta, boxele, mouse-ul cheile, o caricoca, o foarfeca, un penar, o cana de ceai (sunt racitacrying), calculatorul, crema de buze si caietul de engleza big grin

Nu sunt prea ordonata nu? laughing

| CDelia a răspuns:

La cate am pe birou, ma apuca dimineata sa le enumarhee heebig grin

| obarbiebruneta a răspuns:

O batista plina de muci (sunt racita), o cutie cu bomboane, o hartie de la o bomboana, modemul, 2 cd-uri, o telecomanda, 8 boxe, camera web si o ratusca de plus

| ady2607 a răspuns:

Fotografia cu familia, dosare peste dosare, un mar verde, un pix albastru, un evidentiator, laptop-ul, agenda personala si un ziar.:d

| Rezzo a răspuns:

3 sateliti de la sistemul 5. 1,
niste papitoi pe monitor (ursulet alb, catelus maro, ursulet alb mai mic, o broscuta din portelan micuta de 2 cm patrati, o casuta anti stres de la PSD de la campania de anul trecut),
2 carti cu Napoleon, Crossing the alps (de fapt sunt doar niste cutiute pentru diverse, sub infatisarea unor carti),
un pix de scris pe CD-uri,
iPod-ul,
iPhone-ul,
o seringa care contine pasta conductoare pentru procesorul calculatorului
o carte de vizita cu Legal Smoke (o am de mult, nici ca as cumpara de la astia asa ceva, nu fumez porumb, grau sau foarea soarelui)

| wannabe a răspuns:

Ce scop are intrebarea asta?

| silviu67 a răspuns:

O punga de kubeti

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Telefon fix, aparat foto, 4 fotografii, o lumanare, 2 boxe, agenda, imprimenta, o farfurie impreuna cu furculita, un vas cu flori, un cosulet de nuiele cu nimicuri, un bol de lut plin de alte nimicuri, un tub cu vopsea galbena tempera, unghiera, o scoica, un disc, 5 centi, timbre, baterii, o umbrela agatata de marginea biroului, un mobil, ceva praf si firimituri intre taste, incarcator mobil, a doua scoica si atat.