| CrucifiedCountess a întrebat:

Ce aveti de gand intr-o sambata libera si placuta?

Răspuns Câştigător
| dreamerlainen a răspuns:

Incerc sa ma relaxez. E prima dupa 15 saptamani in care nu trebuie sa lucrez, e prima din vacanta. Dau o tura pe doua roti, mai tarziu ma intalnesc cu niste prieteni, ies diseara in oras, iar apoi, daca sunt plictisit cand ma intorc, adun prietene si prieteni pentru o orgie.

9 răspunsuri:
lolita
| lolita a răspuns:

Acum m-am terezit, ma duc la lucru si mai tarziu ma voi duce la cuafor sa-mi fac parul, si pe la 6 sunt la o nunta.

mumoasa
| mumoasa a răspuns:

Astazi m-am sculat pe la 9 si am intrat pe mess sa mai vb cu prietenii, iar dupa-amiaza voi merge cu o colega la plaja.happySper sa fie apa calda.winking

| Flav a răspuns:

Sa te scoatem la un suc rolling on the floor De fapt, nu, nu ca e criza. Sa te scoatem la o plimbarerolling on the floor

| CrucifiedCountess explică:

Da flav.hai ca poate fac eu cinste. d'a vreau bere nu suclaughing

| Flav a răspuns:

laughing si mai bine, sper ca vorbesti serios, comunica-mi cumva locul si ora. daca imi aduc bine aminte, mai ai niste antecedente cu berea de pe la o intrebarelaughing

Zbenguici
| Zbenguici a răspuns:

Sa ramana placuta in continuare!~

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

As fi vrut sa merg la mare, numai ca "avem" de invatat.

| dreamerlainen a răspuns:

Incerc sa ma relaxez. E prima dupa 15 saptamani in care nu trebuie sa lucrez, e prima din vacanta. Dau o tura pe doua roti, mai tarziu ma intalnesc cu niste prieteni, ies diseara in oras, iar apoi, daca sunt plictisit, adun mai multe prietene si prieteni pentru o orgie.

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

De obicei pana la ora 11 fac mancare, spalat rufe, curatenie, apoi...LIBER