| Superior a întrebat:

Ce branduri de electrice aveti prin casa? Aveti ceva de reprosat pentru unul din aceste nume? De la ce firma evitati sa cumparati?
Eu am...
Televizoare si telefoane de la Samsung.
Componente de calculator de la DeepCool,Palit,Gigabyte,FSP,Seagate,AMD
Casnice de alea de bucatarie de la Philips,Iunberg,Hotpoint.
Aer conditionat de la Carrier.
Monitor de la AOC.
Periferice de la HyperX,Marvo si Genesis.
Personal nu am avut probleme cu ele niciodata.
Nu prea evit sa cumpar de la o firma,daca are review-uri bune si ofera service e ok,daca nu, nu.

9 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Am multe componente de pc /laptop memori, placi, harduri de toate, am un laptop Lenovo ideea pead y700, Samsung a5 2017, Nokia telefon doar de sunat atat, castii Sony, un Dell desktop, monitor il pastrez ca amintire, un tv lcd, cuptor cu microunde dar cica ar da cancer desi nu il folosesc, hard extern de la LG, stiku rii de la Sony sunt chiar ok

| Dismally a răspuns:

Da, am avut o placa video de la AMD, a fost dezastru, a trebuit sa o returnez si sa iau ceva de la Nvidia pentru ca nu se putea folosi. Alta experienta total neplacuta a fost cu o placa de baza Asrock - super proasta. Ar mai fi un blender Russell Hobbs de care nu sunt multumit.

| Dismally a răspuns:

Aa, era sa uit, produsele de la Indesit sunt jalnice.

| Caro34 a răspuns:

Pai: tel. de la: Nokia, Samsung, Sony, Asus; TV - Philips, epilatoare - Philips si Rowenta; compu - Lenovo, stick-uri: Kingston, masina de spălat - Bosch, frigider - Arctic. Sunt f. mulțumită de ele! Numai bine!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

.telefon și laptop de la Samsung (Galaxy Note 3 și RV509), telefonul îi super fain, peste 2 săptămâni face 4 anişori (mulți înainte),
televizoarele nu știu, mi-e silă să mă duc să văd.

| Cinevacatoatalumea a răspuns:

Umm, de electrocasnice nu ma intereseaza. Am un telefon HTC, dar acum s-a stricat. Il am de 2 ani. Mi se pare normal sa se strici.
Am un laptop ASUS. Doar trebuie sa ii cumpar baterie noua.

| Superior explică (pentru Cinevacatoatalumea):

Eu am un Samsung Galaxy S3 de 3-4 ani si nu stiu daca ma crezi dar se misca ca in prima zi, face fata cu brio la toate aplicatiile din google play si merge foarte fluent.

| Cinevacatoatalumea a răspuns (pentru Superior):

Dar se observa si diferenta de pret. Eu vreau sa imi iau un Samsung Galaxy S7 Edge.

| DoarEuLeo a răspuns:

TV Samsung, LG; frigider Arctic, Aer conditionat Viessmann, robot bucatarie Philips, centrala termica Viessmann