Fericire.Sanatate.Pace.Ce iti poti dori mai mult de atat?
Niciun cadou din lume nu le-ar putea inlocui pe acestea.dar ce vreau eu nu are un pret si se dobandeste foarte greu.
De ce spui că nu am cum să înțeleg? Încearcă-mă. Sau dacă nu vrei să spui(că așa se pare) nvm...
Da să știi că aș vrea din ăla dar dacă dau sfaturi altora nu înseamnă că e o prioritate pentru mine. Interesant cum poți reține așa amănunte din răspunsurile mele.
nu-i din raspunsuri
ma pricep la a retine detalii gen parola si ce vrei de ziua ta
wow, când am văzut acea notificare, mă gândeam în ce mod te vei mai lua de viața mea așa da, poți să dai un răspuns și fără să fii răutăcioasă. nu asta vrea, sigur.
Tot sunt supărat că nu vrei să spui despre ce e vorba dar lasă...Se pare că nu suntem chit.
răspunsul îl găsești într-o întrebare la care ți-am răspuns măi, dar ți-am zis, mi-e dor de acasă.
Unde? Nu stau acum să scotocesc toate întrebările. Pai ai zis dor de casă dar nu mi-ai dat detalii. Așa eu pot deduce că ești într-o expediție la capătul lumii și poate mă înșel.
Aaa parcă îmi amintesc ceva vag...Off Îmi pare rău! Și app îmi place cum îți schimbi mereu poza de profil, probabil în momentul ăsta ai o stare emoțională mai intensă, ca să zic așa?
Off, ce bine mă cunoști deja...Dar ești frumușică... Faci cum vrei.
₣e†ĺ†α Ŕ嚃å†α... întreabă:
anonim_4396 întreabă: