| alexutza222 a întrebat:

Ce cadou as putea sa ii iau iubitului meu de Craciun?
Buget: preferabil 50 lei, insa pentru ceva care sa merite pot urca pana la 100 lei.
Exclus haine, ornamente de Craciun.

Răspuns Apreciat de Editori
| RainmakerX a răspuns:

Am mai multe variante laughing

Prima varianta la care ma gandesc ar fi o cutie cu dulciurile preferate *nu ceva scump*, o felicitare scrisa de mana si niste "carduri" vazute mai demult pe pinterest dar care se pot face si manual. Pe scurt : erau bucati colorate de carton pe care erau scrise anumite lucruri... De exemplu era unul cu "Trebuie sa raspunzi sincer la toate intrebarile din ziua respectiva". Depinde si cat de mult a avansat relatia.

A doua varianta ar fi un parfum. In cazul acesta alegi ceva ce iti place tie caci in general cam asta conteaza la parfumul unui baiat
happy

Alta varianta ar fi un joc "never have i ever". Este un joc cu intrebari precum cele de la oracol si il jucati impreuna sau cu mai multi jucatori. Este trasa o carte si toti trebuie sa raspundeti acelei intrebari. De obicei sunt scumpe jocurile de genul dar daca te pricepi la editat poze atunci il poti face ceva mai usor. (nu iti recomand daca nu te pricepi)

Sa nu-i iei haine sau daca ii iei atunci sa fie doar accesorii. De preferat sa nu-i cumperi lucruri precum ceasuri/lantisoare/bratari daca nu l-ai vazut ca poarta asa ceva.

Boxerii aceia de mai sus ar putea sa fie o varianta dar sincer sa fiu... i-as purta numai daca ar iesi ceva la treaba asta =]] Degeaba ai boxeri cu fata lui mosu' daca ii vezi numai tu.

2 răspunsuri:
| munteanuionvictor a răspuns:

O carte de citit.

| Vanishgold a răspuns:

Am văzut de curând într-un magazin niște șosete într-un set cu o pereche de boxeri cu fața moșului, roșii, au și barba moșului laughing erau super haioase. Poți căuta ceva de genul, dacă as fi băiat, mi-ar plăcea să primesc asta. Depinde și de persoană... dacă are simțul umorului se va distra.

Întrebări similare