Dulciuri,multe dulciuri si un ren de plus dragalas care canta "Craciun fericit!" in 4 limbi(spaniola, engleza, franceza, italiana).Tu?
Bucuria fiica-mii cand imprastia cadourile prin casa. Si obligatia de a strange in urma ei pentru ca era prea ocupata!
Dulciuri bunee, Yammy! O pereche noua de cizme, o bluza, 3 carti si o pijama!
5 plase de dulciuri, un laptop, un Samsung cu wi-fi si android si un fel de tableta dar mai mica.
Nu primesc cadouri de craciun, ai mei imi dau bani si imi cumpar e ce vreau
o sa cumpar o placa video noua si 1gb ram
Nu am primit cadouri in schimb am daruit.Ray,viata noastra arata ca nimic nu este stabil sub soare dar iti doresc sa pasesti peste pragul noului an cu multa incredere si pace sufleteasca.Un An Nou cu multe binecuvantari!
Ma simt foarte ciudat, tot m-am ferit sa zic, nu pot sa dorm noaptea, cand ma rog la Dumnezeu sa termina se amplifica situatia, simt ca-mi pusca inimia, am fost la doctor, nu au explicatie medicala, ceva ma distruge, dar prin usoara meditatie incerc sa depasesc dar dintr-o data vine si mai tare, si chiar nu stiu, dar ma rog ca totul sa fie bine, si de aia, simt ca-mi pusca creieri, si cand dorm noaptea. imi aud inima cum bate tare, foarte ciudat, si chiar ma distruge...
RAY întreabă:
Alexandrududn întreabă: