| xtina a întrebat:

Ce cadou iti doresti de Sfiintele Sarbatori de Craciun? Scuze, pentru ca am pus intrebarea prea devreme!

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa fiu sanatos...si sa fiu acasa.

15 răspunsuri:
| Silvia a răspuns:

O papusa Barbie day dreaming rolling on the floor.
De fapt... imi doresc doua papusi Barbierolling on the floor.big grin

| adriana_sw33ty_angy a răspuns:

Eu imi doresc sa fiu acasa cu toata familia...cu toti cei dragi mie...happy...si o camarutza in cabanutza lu nekane big grin... happy
...@nekane nu fi egoista... tongue

| adriana_sw33ty_angy a răspuns:

@nekane s-a facut

| daniDeeDee a răspuns:

Mi-as dori sa-mi petrec sarbatorile alaturi de persoana iubita. sad sad

| daniDeeDee a răspuns:

Dar tu?

| M4RK a răspuns:

Eu un doresc un atv yamaha raptor numa ca nu are cine sa il cumperesad
Sarbatori Fericite laughing

| night_crawler a răspuns:

Eu doresc sanatate cai mai buna decat toate happy

| Chuck a răspuns:

Sanatate, dragoste, fericire, bani. Si sa fac sex cu Herta Muller.

| xtina explică:

Eu imi doresc: un laptop nou(pentru ca celalalt l-am stricat...si am reinstalat windowsul de 20 de ori), un telefon nou, o papusa Barbiehappy, camera mea renovata complet( pentru ca anul trecut mi-am zugravit-o si am mazgalit peretii) si cu mobila! Si mai ales, sa fiu cu familia mea in mijlocul ajunului, sa mancam marele curcan, si sa colindam pana nu facem 600-650lei (lei vechi 6mil.-6mil jumate). Si cam atat imi doreschappy

| Amelia87 a răspuns:

O vacanta in Paris alaturi de persoana iubita!batting eyelashes

| liz23 a răspuns:

Sa ma pot bucura de sfintele sarbatori alaturi de cei dragi, e cel mai frumos lucru, cand oamenii se strang cu acest prilej.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna! Eu imi doresc sa fiu cu cei dragi in primul rand. Ceva material nu stiu, imi place sa ma bucur de ceva ce nu mi-as fi dat seama ca imi vor lua parintii, pentru ca daca le spui tu ce sa-ti ia si sa-ti puna sub brad nu prea mai are farmec.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Imi doresc sa merg in concediul de iarna la Bran, sa inchiriez o cabanuta si sa stau singura acolo, fara telefon, televizor si alte minuni.Singura.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

@adriana, te primesc cu placere, dar te duci tu in padure sa aduci un bradulet, ok? laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ceva nematerial..sanatate si sa fiu inconjurata de prieteni si familie.