Ziua inca nu s-a incheiat. Urat din partea baietandrilor ca nu ti-au luat nimic.
Da, da..rusine lor
E, tu sa fii sanatoasa, asta e tot ceea ce conteaza acum, o sa primesti cadouri cu duiumul, sunt convins.
De ce rusine lor? Tu ce ai dat pana acuma cuiva? Chiar iti pasa de niste flori care le arunci a 2-a zi?
Eram sarcastica, genius. Ma pis pe florile voastre
"voastre"
Mamei i-am luat un buchet de flori. Si eu am primit de la iubitul meu o bratara cu initialele noastre. F&C
Foarte frumos gest, in ambele cazuri, de apreciat! Ce faci?
Foarte bine. Surpriza din partea lui m- a binedispus, tinand cont de faptul prin ce am trecut in ultima perioada din cauza unui obsedat sexual. El nu intelege faptul ca eu nu vreau sa fiu a lui. Oricum pana la urma daca nu il fac eu sa inteleaga, o sa il faca politia. Sa vedem daca o sa se bucure mamica lui. Tu ce mai faci?
Ce sa fac, ma lupt cu o raceala parsiva, in rest, o duc relativ. Foarte bine ca ai luat masuri, tipul e dus rau de tot cu scufita! Ma bucur ca ti-ai gasit linistea.
Imi pare rau sa aud asta. Sper sa te faci bine.
Normal ca e dus. Eu la inceput nu credeam ca tine chiar asa mult la mine, ok o fi tinut. Dar acum daca ar fi sa ma mai intorc la el, stiu ca tot ce vrea este sa se razbune. M-ar chinui cum ar sti el. Si eu nu doresc asta.
Vreau sa isi vada de viata lui. Nu stiu ce i-am facut eu lui de nu ma poate uita.
Linistea, da mi-am gasit-o. In proportie de 80%
Pai si asta ce inseamna, ca cine a cumparat e fabrică de bani?
Egoisto!
Cine mă, euuuu?! Îs cea mai darnică persoană de pe acest pământ, dwa dwa dwaaaa *câtă modestie, domnule*.
Hmmm... mă gândesc dacă să îți folosesc celălalt nume
Drepturi de autor cerem atunci . Aici a fost cu subinteles, ai preferat sa primesti, nu ai preferat sa daruiesti, asta este cu totul altceva. Dau fuga pana la tarabe cu martisoare sa-ti mai cumpar ceva, ce zici?
Dar nu vreau
Nu vrei sa-ti daruiesc, am inteles. Ce mai zici/faci?
Chiar eşti.Ţi-ai da până şi viaţa de vampir.
Eu zic să mergem să constrângem pe cineva să ne dea nişte cadouri frumoase pe gratis!
Ce crezi că fac... zbor deasupra mărilor și oceanelor *dar ce se aude din apartamentul vecinului de la 1? Ooohhh nuuuuu, Saaalaaaammm, ce-am făcut să merit asta? *
Tu ce mai faci, ce mai zici? scuipă tot.
Uite, Reina o propus să mergem la vânătoare de cadouaşe, te bagi?
Ce sa mai fac, ma bat parte-n parte cu raceala asta naspeta, acum in prag de martie tocmai pe mine m-a ales. In rest, o duc relativ. Sa ma bag, pai nu stiu, sunt bine-primit?
Știam eu că tu vii cu niște idei geniale întotdeauna, ești cel mai bun frate din lume. Poate ne dă domnul Eroare, ignore de la atâta chat aici.
Mergem după el...iar data viitoare nu va mai putea da ignore
Oricând iubire, oricând.
Daca tu ma accepti, inseamna ca sunt ca si primit.