Orice cadou primit de la cineva drag este foarte pretios pentru mine Nu conteaza ce cadou e.
Cel mai frumos cadou pe care vreau sa-l primesc este o declaratie de dragoste de la persoana iubita.
Este mult mai de pret decat orice alt cadou.
Orice cadou. Ceva simbolic. Din inima. Ceva care sa imi aduca aminte de acea persoana toata viata.
Am primit de la flori la articole de imbracaminte - la excursii - cheile de la apartament...
Buna.pai iubesc jucariile de plus. trandafirii. bijuteriile.de argint. asa dragute sunt:d. cartile frumoase:d.ciocolata. chestii dinalea frumos mirositoare.etc
Nu musai un cadou palpabil. dar o surpriza de genul o iesire undeva, o plimbare (la o oarecare distanta de casa).
@lia, esti o smechera mica!
acum toti cei care au inima zdrobita din cauza ta se vor imbulzi pe privatul tau cu mesaje de dragoste...
smechera ce esti
Cel mai frumos cadou l-am primit anul asta de ziua mea...
am cunoascut o persoana deosebita care mi-a luminat ziua (si viata, sper, in continuare)
sper sa ii pot oferi si eu fericire pe mai departe, asa cum mi-a oferit si ea mie...
Ador cadourile neobisnuite si desigur ca la orice fata florile... buchete mari de flori albe!
Carti, jucarii de plus(desi am o varsta inca mai dorm cu plusurile in pat)si flori
@bunny - şi eu iubesc să primesc aproximativ aceleaşi cadouri ca şi tine cel mai mult totuţi îmi place când primesc cărţi, suvenire şi flori... până la urmă, tot gestul rămâne a fi cel mai important... era să uit - cadoul e mai frumos dacă-i din suflet...