| strawberry a întrebat:

Ce cadouri iubiţi să primiţi?

Răspuns Câştigător
mumoasa
| mumoasa a răspuns:

Orice cadou primit de la cineva drag este foarte pretios pentru mine happyNu conteaza ce cadou e.happy

21 răspunsuri:
| lia a răspuns:

Cel mai frumos cadou pe care vreau sa-l primesc este o declaratie de dragoste de la persoana iubita. tongue
Este mult mai de pret decat orice alt cadou.

cami
| cami a răspuns:

Orcat de micut ar fi, sa stiu eu ca este dat din suflet tongue

| Cryssy a răspuns:

Orice cadou. Ceva simbolic. Din inima. Ceva care sa imi aduca aminte de acea persoana toata viata. love struck

| inna a răspuns:

Nu-mi place sa primesc, imi place sa daruiescwinking.

Janina
| Janina a răspuns:

Am primit de la flori la articole de imbracaminte - la excursii - cheile de la apartament...happy

| Puiutz a răspuns:

Buna.pai iubesc jucariile de pluslove struck. trandafiriilove struck. bijuteriile.de argint. asa dragute sunt:d. cartile frumoase:d.ciocolata. chestii dinalea frumos mirositoare.etclove struck

| ioanaa a răspuns:

Imbratisari si cuvinte frumoase.

| Nastia a răspuns:

Flori sau argint,...

| Irina a răspuns:

Nu musai un cadou palpabil. dar o surpriza de genul o iesire undeva, o plimbare (la o oarecare distanta de casa).

| silvio a răspuns:

@lia, esti o smechera mica! tongue
acum toti cei care au inima zdrobita din cauza ta se vor imbulzi pe privatul tau cu mesaje de dragoste...
smechera ce estihappy

| silvio a răspuns:

Cel mai frumos cadou l-am primit anul asta de ziua mea...
am cunoascut o persoana deosebita care mi-a luminat ziua (si viata, sper, in continuare)
sper sa ii pot oferi si eu fericire pe mai departe, asa cum mi-a oferit si ea mie...

| cutza a răspuns:

Ador cadourile neobisnuite si desigur ca la orice fata florile... buchete mari de flori albe!

| kh1ss a răspuns:

Zambetele sunt cele mai scumple cadouri.

| pisika a răspuns:

Flori!
... si bomboane dar mai ales flori tongue

| iulia_5454 a răspuns:

Carti, jucarii de plus(desi am o varsta inca mai dorm cu plusurile in pat)si flori

| yoanna73 a răspuns:

Flori, sunt superbe "naturale"nu chinezesti.si un sarut cu foc.

| anonim_4603 a răspuns:

O persoana draga mie ar fi cadoul potrivit daca nu as sti ca vine

| strawberry explică:

@bunny - şi eu iubesc să primesc aproximativ aceleaşi cadouri ca şi tine happy cel mai mult totuţi îmi place când primesc cărţi, suvenire şi flori... până la urmă, tot gestul rămâne a fi cel mai important... happyera să uit - cadoul e mai frumos dacă-i din suflet...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ador trandafirii, imi plac mult jucariile de plus, bijuteriile, ciocolata, cartile, obiectele alea Feng Shui(broscuta, sarpele, dragonul)... Tie ce cadouri iti plac?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Caaarrtii... Poate apare totusi Unbaiat.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bani.

Întrebări similare