Wow! Printr-un singur cuvânt ai spus tot ce trebuia.
Din moment ce fiecare om e unic, unicitatea nu poate fi considerata o calitate ci o caracteristica a speciei.
Wow! Dar cati oaspeti!
Mai conteaza ce e?! Putini oameni mai gandesc asa.
Din moment ce are calitati, le apreciez pe toate/
Sinceritatea si inteligenta le apreciez foarte mult.
Modul despre ce si cum gandeste
Pasnica si buna la suflet
Mai caterinca asa de fel...
Sa nu fie egoista
Poate putin mai timdia
Si desteapta.
Carisma, inteligenta, umorul, sinceritatea, calmul, creativitatea, corectitudinea, spontaneitatea...
Fanatismul nu?
Pedofilule lasa fata in pace ca e mai mica ca tine
Nu am absolut niciun fel de atractie pentru fetele mult mai mici decat mine,, si apropo, nu sunt vreun mosneag.
Eh, depinde. O doza nu strica.
O doza din acele multe din frigider?
Woow, a revenit umorul?
Nu draga, nu am nici un fel de doza in frigider.
Umorul nu imi va disparea niciodata, imi mai permit si glume,, incepe campionatul si iar imi vars nervii aiurea, asa ca acum e perioada cea mai relaxanta/
Inca nu ai invatat sa te controlezi? E doar un campionat, nu-ti varsa nervii degeaba. Nu vad rostul. Dar noh, daca tie iti place sa te chinui singur, asta e partea a doua.
Mult prea usor de zis,, greu de realizat!
E complexa situatia/
Eh na. Inchide-te intr-o pivnita fara cablu. Niet TV=> niet nervi. Problema rezolvata. Te complici tu prea mult.
Tu esti mai rau ca pitipoancele, nicI varsta nu o spui
Nu are termen de comparatie,, cand toata increderea ta este pusa pe un meci de fotbal, pe echipa iubita, s cand vezi ca pierd meciuri cu rivalii, o iei razna de-a dreptul.
M-am tot saturat cate discutii am avut pe tema asta,, e usor de zis, dar e imposibil sa te dezlipeste de echipa pe care o iubesti,, pasiunea e ca un drog, esti nebun dupa asa ceva, naste fanatism, fotbalul nu e pentru toti, aia care il inteleg din prima sufera cel mai mult.
Inchise la ten sau inchise(intemnitate)?
Inchise la nasturi
Închise la nasturii de la pantaloni.
De la piept