Am ochii frumosi- de la tata. De la mama am ironia si simtul umorului.
De la tata am invatat ca nu-i bai daca inseli si iti lasi familia la o parte. Asa ca nu mi-am facut o familie, pentru ca mama m-a invatat ca familie iti faci cand iubesti, cand respecti si e si vice-versa sentimentul.
De la tata am invatat jignesc, mama insa mi-a spus ca pot folosi si un vocabular frumos pentru a-mi exprima nemultumirile.
Tata mi-a dat mandria, mama m-a trimis la invatat de unde am chiulit ca asa m-a invatat frati'miu.
Suntem o familie adevarata. Ne toleram. Ne iubim. Si ne ajutam. Si asta am de la ambii parinti: intelegerea, iubirea si suportul.
Calitati : Inteligenta (tata) sufletist (mama) spontaneitate (tata) curiozitate (mama)
Defecte: Somnoros (mama) boli cu inima (din neam, dar sper sa má sará randul ) orgolios (mama) incapatanat (tata)
Sinceritate de la mama
orgoliu din ala prostesc tata
credinta bunica
si nu in ultimul rand rasul meu de om dispert e cv de genul hhhhiiiii...hihihih....hiiiiiii...hhhhhhhhhiiiiiiii....hihihihi si pe asta tot de l mama
Calitati: sufletista(mama)optimista(tata)
defecte:plangacioasa(mama)curioasa(mama)tupeista(mama)razbunatoare(tata)cheltuitoare(tata)
Defecte:orgoliu(foooarte prostesc), contrazicerea+foarte mult tupeu
calitati:prietenoasa
Eu n-am mostenit nimic. Nici trasaturi fizice, nici de caracter, nimic. Daca exista TPU acum ceva ani in urma, v-as fi cerut sfatul in vederea efectuarii unui test de paternitate. Am simtit de mic ca n-as fi al lor, dar nu mai conteaza acum. Orice ar fi, sunt fericit ca am ajuns persoana speciala de azi.
De la mama:caracter, blandete, sinceritate, inteligenta
De la tata:trasaturi fizice[seman mult cu el, bine...asta nu inseamna ca seman cu un barbat, doamne fereste], incapatanare, mila
Nu cred ca am mostenit lucruri rele de la parintii mei
Pe mama am mostenit'o la desen
pe tata la nervi
restul vine de la sine.inteligenta si toate cele )))))))))))) (ma'ntelegi nu? )
blackrose7911 întreabă:
InYourPants întreabă:
___Enzo întreabă: