| Leea1234 a întrebat:

Ce cantaret din romania a murit zilele astea?
ma tot intreaba sefele mele, care este cauza mortii!
eu habar n-am despre ce e vorba! si le-am zis ca nu stiu dar ca ma voi informa!
(nu stiu daca este cantaret, oricum este o persoana publica!)as vrea detalii daca stiti ceva!
multumesc!

Răspuns Câştigător
| SweetCandy a răspuns:

Hmmm...aqm cateva zile tatiana stepa (parrcalaughing )
si mai de curand Valeriu Lazarov happy

9 răspunsuri:
constantaproca
| constantaproca a răspuns:

E vorba de cantareata de muzica folk, Tatiana Stepa, avea parca 42 de ani, a fost lansata de Adrian Paunescu(Cenaclul Flacara). A avut cancer. A murit si Valeriu Lazarov(73de ani ) in Spania, este intemeiterul multor emisiuni televizate in Spania. In Romania a fost regizorul emisiunilor "Surprize, Surprize'' prezentate de Andreea Marin Banica, "Din dragoste '', prezentate de Mircea Radu si mai era emisiunea ''Iarta-ma '' prezentata de Raluca Moianu.

| SweetCandy a răspuns:

Nu cred ca avea vreo treaba q pro-tv-ul stiu ca facea vestita si inegalabila emisiune "surprize surprize"rolling on the floor

| Leea1234 explică:

Valeriu lazarov! cel caruia ii apartine (apartinea)pro tv-ul...sau il confund!

| Leea1234 explică:

Eee
stiam eu ca are legatura cu televiziunea!

| AvalohAlyn a răspuns:

Valeriu Lazarov si Tatiana Stepa.Ambii au murit zilele trecute.

| florar a răspuns:

Valeriu Lazarov, a murit la Madrid ieri dimineata, a fost producatorul acelori ...chestii Irta-ma, Ciurprize si,, inca una, si a fost producator la Telecinco in Spania din 85 pana in 94, a fost foarte popular acolo cu show-urile lui. a mai produs si prin Italia la Canale5. a! si Din dragoste! cu chipesul si tot mai umflatul, marele, brunetul, iubitul...cum il cheama?

| S†®£p§¦L§ a răspuns:

Yo nu stiu ce vedeta a murit din romania...smug
da stiu o vedeta internatinala care a murit...miley cyrus...rolling on the floor...

| Ciprian271 a răspuns:

Aaaaaa. E un actor pe nume lazov. Da a fost si cantaret si a murit de inma (Dumnezeu sa-l ierte!) Dar el era prieten cu ramona badescu si alti oamenii.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Tinand cont ca tu locuiesti in spania, banuiesc ca te-au intrebat despre valeriu lazarov, caci de tatiana stepa nu au auzit ei.