Hmmm...aqm cateva zile tatiana stepa (parrca )
si mai de curand Valeriu Lazarov
E vorba de cantareata de muzica folk, Tatiana Stepa, avea parca 42 de ani, a fost lansata de Adrian Paunescu(Cenaclul Flacara). A avut cancer. A murit si Valeriu Lazarov(73de ani ) in Spania, este intemeiterul multor emisiuni televizate in Spania. In Romania a fost regizorul emisiunilor "Surprize, Surprize'' prezentate de Andreea Marin Banica, "Din dragoste '', prezentate de Mircea Radu si mai era emisiunea ''Iarta-ma '' prezentata de Raluca Moianu.
Nu cred ca avea vreo treaba q pro-tv-ul stiu ca facea vestita si inegalabila emisiune "surprize surprize"
Valeriu Lazarov, a murit la Madrid ieri dimineata, a fost producatorul acelori ...chestii Irta-ma, Ciurprize si,, inca una, si a fost producator la Telecinco in Spania din 85 pana in 94, a fost foarte popular acolo cu show-urile lui. a mai produs si prin Italia la Canale5. a! si Din dragoste! cu chipesul si tot mai umflatul, marele, brunetul, iubitul...cum il cheama?
Yo nu stiu ce vedeta a murit din romania...
da stiu o vedeta internatinala care a murit...miley cyrus......
Aaaaaa. E un actor pe nume lazov. Da a fost si cantaret si a murit de inma (Dumnezeu sa-l ierte!) Dar el era prieten cu ramona badescu si alti oamenii.
AndrewTate7789 întreabă: