@kittyalexandra, si pe mine m`a impresionat veronika a lu` coelho. Dar am intalnit si carti mai bune precum : invitatie la vals-mihail drumes, Dragoste in vremea holerei-gabriel garcia marquez. de ce... ca sunt povesti inedite de dragoste, ambele explica dragostea in alt mod si arata ipostaze diferite ale ei.
Cred ca "Veronica se hotărăşte să moară" de Paolo Coehlo. E o poveste foarte interesantă, foarte frumoasă... de dragoste. Mai mult nu îţi spun, îţi las plăcerea de a o citi. Îţi garantez că merită!
,, Scrisoare de dragoste " de Alexandru Drumes. Dece? a fost ceva legat de tineretea mea, iubirile mele, viata mea, eram ADOLESCENT.
Seria Amurg ( cele patru carti) sunt absolut superbe. Imi place foarte mult idea prezentate de autoare, dragostea dintre cei doi si momentele prin care trec (bune si rele). Inca o carte care m-a impresionat este La raul Piedra am sezut si-am plans-Paulo Coelho. Ti le recomand, sunt foarte frumoase!
De fapt nu am doar una, sunt trei:"scrisoare de dragoste"; "elevul dima dintra 7-tea" ambele de mihail drumes ti le recomand! si tie sunt ffff dragute! si mai e una "cismigiu et comp." de grigore bajenaru pup
E ceva deosebit cind te afunzi in lumea cartilor, o lume desprinsa de realitate.Carti interesante au fost multe pe care le-am citit dar m-au impresionat mai mult romanul CONTELE DE MONTE CRISTO 1, 2 de Alexandre Dumas si desigur una din operele autorului meu preferat Jules Verne, Copii Capitanului Grant 1, 2