Acele persoane care incearca sa para ceea ce nu sunt, aceia care cauta atentie din partea celorlati care se "sparg" toata ziua in glume seci numai ca sa iasa in evidenta.
Bună. Oamenii prefăcuţi. Pentru că pe deoparte te linguşesc, când au nevoie de ajutorul tău, iar pe de altă parte te înjunghie pe la spate. Tu?
Eu urasc fitsosii si... prefacutsii bineinteles. nu ii suport pentru ca vor sa para ceea ce nu sunt si nu vor fi niciodata
Aia care se dau mari care se lauda ca iau cursuri de nu stiu ce rahaturi,si care nu sunt oricum buni la nimic,chiar daca sunt bogati,care rad de ceilalti, cared stau numai cu nasul pe sus si zic : " EU am chestie de-aia" sau "Eu am facut aia" si "EU stiu sa fac aia" etc., si care evident sunt fete sub varsta mea
Sunt multe lucruri pe care nu le agreez la o persoana,dar pot sa trec peste ele.Ce nu pot inghiti este prostia. Oamenii prosti,am alergie la asa ceva. Si nu ma refer la acei oameni prosti care stiu ca sunt prosti si stau in banca lor,ci la acei prosti care dupa ce ca nu au absolut NIMIC in creier [nici macar tabla inmultirii] totusi se lauda, se baga in seama, se cred cei mai cei. Asa ceva e insuportabil pentru mine.
alexandrumarcu32 întreabă:
Dina întreabă:
CosminC86 întreabă: