Tin minte o cazatura mai serioasa! Coboram o panta in viteza, nu stiu cum mi-a alunecat picioarele de pe pedala.Era vara, purtam pantaloni scurti si tricou, asa ca genuchii si coatele mele au avut de suferitAm venit acasa ca din razboi!
Când eram mai mică, eram la bunica mea, iar ea avea un gard verde. Mergeam eu prin curte, şi cad o dată în gardul ăla, şi durea rău.
Buna
Eram in clasa a 10 a si un tip din liceu, a venit cu bicicleta, eram un grup de fete si am pus pariu cine se urca pe portbagajul bicicletei din mers.
Eu mai facusem acest experiment si imi reusise, dar de data asta nu...ce sa zic, ca am capatat o julitura de mai mare frumusetea iar restul se uitau cam ciudat, dar cand au vazut ca e de rau, a venit si m-a luat in brate un coleg si m-a dus la cabinetul medical.
O SEARA BUNA
Cand eram mai mica am vrut sa impresionez un tip de care imi placea, si voiam sa fac o figura pe bicla venind spre el.
si in schimb m-am dus intr-un sant de iarba ud de la ploaie, am alunecat si am cazut pe spate cu tot cu bicla.
AAALEXAAANDRUUUUU întreabă: