Buna.Eu zic mai bine sa iei un algocalmin, eu doar asa ma calmez.si am niste dureri insuportabile...
De o ora ma chinui pe net sa aflu care ceai este mai bun pentru dureri ca nu vreau sa i-au medicamente si nu-mi gasesc o carte despre ceaiuri.Eu mi-am facut ceai de musetel cu galbenele(am fiert un plic de musetel la o cana de apa si dupa ce a clocotit am turnat in cana peste plicul de galbenele)si mi-a mai trecut durereaDin ce stiu fara sa fi incercat ceaiul de urzica este bun, mai sunt coada soricelului, galbenele, cimbru, etc.Mai bine ceaiuri decat medicamente.Sunt ceaiuri pentru balonari care chiar au efect(stiu de la altii, o sa incerc si eu). Sunt o gramada de oameni care zic ca unele medicamente des folosite deromani au efecte nedorite, nu spun care deoarece fiecare se poate interesa singur si sa ia ce vrea.Si eu as fi vrut sa stiu care ceai are efect mai rapid.Mai de mult mi-a trecut durerea cu ceai de sunatoare.Bine ar fi ca persoana care are dureri sa mearga la medic sa afle de ce are dureri si pana atunci sa faca miscare cu cateva zile inainte de menstra, sa stea la caldura si sa bea ceaiuri.
MadaAwwr întreabă: