| FrumoasaTa a întrebat:

Ce compliment ii pot spune celei mai bune prietene atunci cind ea imi spune ca eu macar ma intilnesc cu cineva dar ea nu.Si atunci cind se intreaba de ce este ea asa de urita si nimeni nu o simpatizeaza.Cel mai frumoas compliment primeste Funda

Răspuns Câştigător
| DannaK a răspuns:

Nu esti urata, esti o prietena pe cinste, ai un suflet bun si asta te face frumoasa. daca un baiat nu vede la tine toata frumusetea ta inseamna ca nu te merita. nu e vorba despre uratenie sau frumusete, despre noroc sau ghinion, e vorba de timp, stii ca merele cele mai bune se afla in varful pomului si acela care vrea un mar bun va avea curajul sa urce in copac.

3 răspunsuri:
| DannaK a răspuns:

Mersi. ma bucur ca ti-a placut raspunsul meu. sper ca prietena ta sa fie bine si sa gaseasca un baiat bun.

| FrumoasaTa explică (pentru DannaK):

Cu placere.Iti multumesc inca o data ca m-ai ajutat.I-am trimis prietenei mele mesajul si a fost foarte multumita.Merçi

| Mary0Hellen a răspuns:

Esti frumoasa, nu conteaza cine e impreuna si cine nu, vor venii perioade cand eu voi avea prieten si tu nu sau invers, dar asta nu inseamna ca suntem urate, inseamna ( pur si simplu) ca nu am gasit baiatul potrivit la momentul oportun.
Bafta! happy