La prima vedere haina il face pe om iar ca sa cunosti interiorul iti trebuie timp, si atunci iti dai seama ca intra-adevar omul face haina.
Sa fim sinceri... prima data cand vezi o femeie conteaza aspectul fizic. Apoi daca ai placerea s-o cunosti te indragostesti de sufletul ei.
Insa daca ne gandim la o relatie, casatorie, conteaza amandoua in proportii egale, deoarece nu putem iubi o femeie urata si nu putem sta langa o femeie mizerabila sufleteste.
Pentru mine e cel interior. De ce? Că nu sunt meschin, îmi dau seama ce repede poate dispărea frumuseţea, însă caracterul se înfrumuseţează în timp.
Normal ca interiorul. Fizicul se "uzeaza" dupa un timp. Eu plac un baiat pe care nu l-am vazut decat o singura data(de craciun) si este simpatic. Dar imi place de el pentru ceea ce este el cu adevarat. Cei care sunt preocupati cu aspectul fizic sunt superficiali si falsi.
Majoritatea prefera aspectul fizic, putini sunt cei care mai dau importanta aspectului interior
Cand vezi o persoana, nu esti ghicitor ca mine sa-ti dai seama daca este BUNA sau nu. Dar te uiti la fizicul ei, si incepi : - Mama ce pectorali :X:X, ce masina bengoasa si ce buzunare pline... apoi treci la faza cu acea cunoastere interioara.
Dar daca va cunoasteti de o viata, si pe la 18-19 ani credeti ca va potriviti, atunci persoana respectiva poate sa arate oricum. Atunci aceea dragostea te va orbi si iti vei da seama abia peste 20-30 de ani ca ti-ar mai trebui o bunaciune langa tine, si iti iei amant/a .
Conteaza aspectul interior normal, deoarece nu poti sa fii prietena cu o persoana care sa arate bine si sa isi bata joc de tine pe strada!
Serios acum.nu vreau sa ma cert cu nimeni dar sa nu fim Ipocriti! Toti ne uitam intai la cum arata persoana apoi la sufletul ei dupa ce scoate o vorba din gura...(vb doar de cativa, nu toti).