| lplostonyou a întrebat:

Ce conteaza mai mult pentru voi, bogatia materiala sau cea sufleteasca? Da sincer acum.

10 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

Concret, bogatia materiala obtinuta de mine, prin munca mea nu prin casatoria cu Printul Poponet
Nu cred ca sufletul iti da de mancare sau iti plateste facturile la intretinere

| Vizitiul a răspuns:

Pentru mine nu conteaza nici bogatia materiala, nici bogatia sufleteasca. S-ar putea sa fiu bogat, atat pe plan sentimental, cat si pe plan material, dar daca, bogatia, nu-mi aduce implinire, degeaba. Deci, prefer sa fiu implinit sentimental, nu bogat.

| monyk a răspuns:

Buna, bogatia materiala e trecatoare, insa cea sufleteasca este mult mai de pret si este pentru.totdeauna.Eu prefe pe cea sufleteasca, oricum si banii conteaza dar ei nu aduc fericirea in totalitate.

| Denisa a răspuns:

Pot sa am bogatie sufleteasca daca nu am una materiala? Acuma serios. Nu sunt ipocrita si nu am fost niciodata. Cum poti sa fii fericit atata timp cat nu iti poti cumpara ceea ce iti trebuie, cand nu ai ce pune pe masa, cand nu ai cu ce sa iti ajuti familia. Eu zic ca bogatia materiala pentru ca odata cu ea vine si cea sufleteasca. Intotdeauna vor fi motive pentru care sa fie tristi chiar si cei saraci, dar crede-ma ca nu se compara cu motivele pe care le au saracii.

| Denisa a răspuns:

Chiar si cei bogati*. Scuze:* graba astabatting eyelashes

| emima a răspuns:

Lz mine conteaza cea sufleteasca dar si bogatua ca fara bani nu faci nimic
\

la tine?

| deutza a răspuns:

Sincer bogatia materiala? sa fim sinceri de ce sa sa avem un suflet bun cand altii isi bat jos de noi? profita de increderea noastra?oh go on si ne mint?

| wykyal a răspuns:

Ptr mine cea sufleteasca, dar multe fete de azi sunt si anvatate de mame sa caute baieti cu bani/avere, apoi se plang ca copii lor sunt nefericiti

| lplostonyou explică:

Emima respect raspunsul tau si a altora, ca sa raspund la intrebarea ta, eu prefer bogatia sufleteasca deoarece nu o poti cumpara cu nici un ban din lumea asta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sincer bogatia