Nu iau pre multe
*Din haine;
2 perechi de pantofiori si 1 pereche de tocori, 2 fustite, 3 rochii de vara, pantaloni scurti, maiouri, o pereche de pantalonu lungi si o bluzita lunga (pentru zilele sau serile ori chiar diinetile mai friguroase), costumele de baie
*Lucrurile esentiale pentru plaja;
crema de bronzat, protectzi esolara, ochelarii, palaria;
*Lucrurile igienei personale;
Sampon, balsam pentru par pasta si periutza de dinti, pieptene
*Prodesele de machiaj
Nu voi lua multa cosmeti voi lua dosr un ruj mai aprins, fond de ten si farduri pentru ochi.
*Alte lucruri;
Aparatul foto, telefonul, ancarcatoril telefonului, laptopul...
Daca am bani destui la mine nu imi trebuie absolut nimic, pot cumpara direct de ceea ce am nevoie.
Haine, costume de baie, creme, lucruri personale, pastile in caz de urgenta, bani, laptopul, mancare pentru drum, ipod-ul si cam atat... In caz ca uit ceva, pot cumpara de acolo
Pai cam urmatoarele:
-nu foarte multe haine: tricouri, o fustă, pantaloni scurţi şi o rochiţă. costumele de baie normal, o pereche de pantaloni lungi şi o bluză (pentru dimineţile şi serile răcoroase).
-Lucuri esenţiale pentru plajă:
o loţiune pentru protecţie solară, nu-ţi uita ochelarii de soare şi palaria.
-Lucruri pentru îngrijirea corpului: şampon, gel de duş, pastă de dinţi şi perie pentru păr...
-Produse de machiaj:
Lasă-ţi tenul să respire măcar în vacanţa de vară. Totusi putina mascara, fond de ten, farduri pentru ochi e suficient.
Alte lucruri esenţiale:
- aparat foto
- încărcător pentru telefon
-...
Nu iau pre multe
*Din haine;
2 perechi de pantofiori si 1 pereche de tocori, 2 fustite, 3 rochii de vara, pantaloni scurti, maiouri, o pereche de pantalonu lungi si o bluzita lunga (pentru zilele sau serile ori chiar diinetile mai friguroase), costumele de baie
*Lucrurile esentiale pentru plaja;
crema de bronzat, protectzi esolara, ochelarii, palaria;
*Lucrurile igienei personale;
Sampon, balsam pentru par pasta si periutza de dinti, pieptene
*Prodesele de machiaj
Nu voi lua multa cosmeti voi lua dosr un ruj mai aprins, fond de ten si farduri pentru ochi.
*Alte lucruri;
Aparatul foto, telefonul, ancarcatoril telefonului, laptopul...
anonim_4396 întreabă: