| maria_2139 a întrebat:

Ce costum de haloowin pot sa-mi fac in casa? dar in afara de fantoma (cu cearsaful)cine rasp dau funda

Răspuns Câştigător
| sunt a răspuns:

Pai peto vrajitoare( rochie neagra, niste cizme, o matura si un con pe cere il poti confectiona tu), sau diavolita ( iegari rosi, un tricou lung rosu, balerini rosi si niste cornite) sau rockerita( iegari negri, un tricoul lung, niste bascheti si multe bratari)... sau tocilara ( parul in 2 codite impletite, o fustita si o camasa in tricouri si niste ochelari pusi stramb pe nas) sau cowgirl( o camasa, niste panataloni, o palarie si niste cizme)... alte idei nu-mi vin acum in cap, dar daca imi vin am sa ti le scriu happy FUNDA?

2 răspunsuri:
| Narfundo a răspuns:

Ai putea sa te imbraci in maicata...dar upss.stai.In ziua de azi copii sunt imbracati in parinti in fiecare zi, nu doar de halloween hahah

| Daniella a răspuns:

Poate ai tu,sau mama ta o rochie lunga, iti faci parul drept sau cu bucle, te machiezi pe masura si iti mai pui o coronita sau iti cumperi si poti fii printesa.Ori incearca sa fii vrajitoare cu imbracaminte neagra.acum depinde si ce ai tu in sifonier.Dar o fusta neagra, cu niste tocuri negre si dres asa mai transparent dar tot negru ar fi ok.Si ca bluza, ai putea folosi ceva cu maneca lunga, negru.si iti mai pui tu ceva pe costum daca ti se pare prea simplu.Matura sigur ai laughing.o palarie ceva iti mai trebuie. Oricum totul tine de imaginatie.