Pur si simplu poate sunt persoane care au studiat ceva despre creaturile acestea(ca mine). Poate sunt care le plac vampirii si nu au vazut niciun minut din Twilight. Nu mai judeca persoanele la suprafata
In primul rand "sa fii" se scrie cu 2 i.
In al doilea rand, vampirii NU sunt creaturi mitologice. Dar, ca sa stii asta, ar trebui sa citesti si altceva decat eticheta de pe tricou.
In rest, toate bune si, la vara, cald.
Http://ro.wikipedia.org/wiki/Vampir_%28mitologie%29 uitate bai putin la wikipedia.Stiu ca nu e din mitologiile lumii dar face parte din mitologia sau lumea moderna.Si nu ma mai corecta tu pe mine! mai sunt greseli de gramatica
Heimdall,din mitologia nordica.Sau,pentru voi astia profani,un fel de vames primordial.
Da,stiu ca nu-i creatura mitologica, ci personaj mitologic, dar in stare in care sunt, nu prea sesizez diferenta. Poate as fi lepricon, daca trebuie neaparat sa fiu creatura.
Vampir nu e o creatură mitologică ci o creaţie populară.
Şi mi-ar plăcea să fiu mai mult sirenă dar nu e nici asta ceva mitologic.
Pe curând!
Eu cred ca filmele ca Twilight v-au umbrit mintile luciude si toti vreti sa fiti vampiri si varcolaci, poti sa alegi orice din mitologie si voi vreti vampiri, nu stiu ce sa zic, nu as vrea sa cred ca numai atat stiti despre mitologie, desi asa s-ar parea!
Pur si simplu poate sunt persoane care au studiat ceva despre creaturile acestea(ca mine). Poate sunt care le plac vampirii si nu au vazut niciun minut din Twilight. Nu mai judeca persoanele la suprafata
Pentru ca habar n-aveti, dar vreti sa fiti de toate, CENTAURUL nu are coarne, ala e MINOTAUR. Minotaurul are trup de om si cap de taur, iar centaurul de care vorbiti, de la mijloc in jos are trup de cal si de la mijloc in sus are trup de om. Apoi, vampirul ala ce fel de personaj mitologic este, din ce mitologie?
Zeus, ar fi misto sa am puterea unui zeu, as putea sa ma transform in ce vreau, as avea fulgere, as conduce zeii greci si probabil lumea.
Eu as vrea licantrop (varcolac) pentru ca iubesc lupii si in plus ai avea si super puteri, dar si dragon, sunt foarte puternici si pot practica magia
Pai eu as dori tot vampir pentru ca:au o viteza uimitoare: e smecher cum suge sangele si stie sa bata.
Am dat peste un test care zice...
eşti o sirenă. Printre cele mai frumoase creaturi, o fiinţa mistică şi extrem de periculoasă (periculoasă e prea mult zis; în schimb sunt o fire calmă).
Aşa zice un test găsit din întâmplare. Îl poţi face şi tu http://www.clopotel.ro/......a_esti-324
Testul meu zice ca sunt demon
Ce chestie si mie, dar eu as vrea sa fiu un zeu
Testul ala e o tampenie.
Hmm...interesant. Si ce vei face de azi inainte?
Da,de acord cu tine. Eu am făcut testul doar din curiozitate şi am dat peste el din întâmplare.
Scuze ca nu am metionat dar as vrea si centaur.scuze ca am dat numai un exemplu
Pasarea Phoenix, vampir, varcolac sau sirena nu ma pot hotara toate sunt super !
Am uitat sa spun de ce, scuze:
1.Pasarea Phoenix-pentru ca arata exceptional, poate zbura si ajuta oamenii(asta din ce am citit eu)
2.Vampir-deoarece este nemuritor si are o viteza fantastica
3.Varcolac-fiindca poti alerga prin padure si esti transformat complet intr-un fel de lup mare, si ai o forta fizica de invidiat
4.Sirena deoarece poti inota in cele mai adanci ape, si se inteleg minunat cu creaturile marilor!
Succes!
Si eu la fel, mereu mi-am dorit sa fiu vampiroaica.Viata lor mi se pare ca este mai interesanta.Si plus ca ei nu dorm noaptea.
Grifon! Stiu ca e ciudat da imi plac mult animalele din care grifonul e *alcatuit*adica>vultur+leu...e cel mai tare!
Eu am facut testul
http://www.clopotel.ro/....../index.php mi-a dat ca rezultat ca sunt:Esti un inger, pazitor al tuturor, de la cea mai mica furnica pana la cel mai inalt copac. Oferi inspiratie, iubire si speranta. Esti tot ceea ce inseamna frumusete si puritate.
Cei drept nu spun ca nu imi plac vampiri, dar mai degraba as accepta un inger.
Nu stiu, e mai... special. Dupa parerea mea.
Bastet întreabă: