| Pufarinee a întrebat:

Ce creatura mitologica ai vrea sa fii? De ce?
Eu vreau sa fiu vampir.
Funda

Răspuns Câştigător
| AlexIonescu a răspuns:

Pur si simplu poate sunt persoane care au studiat ceva despre creaturile acestea(ca mine). Poate sunt care le plac vampirii si nu au vazut niciun minut din Twilight. Nu mai judeca persoanele la suprafata

38 răspunsuri:
ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

In primul rand "sa fii" se scrie cu 2 i.
In al doilea rand, vampirii NU sunt creaturi mitologice. Dar, ca sa stii asta, ar trebui sa citesti si altceva decat eticheta de pe tricou.
In rest, toate bune si, la vara, cald.

| Pufarinee explică (pentru ardnaxur1961):

Http://ro.wikipedia.org/wiki/Vampir_%28mitologie%29 uitate bai putin la wikipedia.Stiu ca nu e din mitologiile lumii dar face parte din mitologia sau lumea moderna.Si nu ma mai corecta tu pe mine! mai sunt greseli de gramatica

| Dumnezău a răspuns:

Heimdall,din mitologia nordica.Sau,pentru voi astia profani,un fel de vames primordial. laughing

Da,stiu ca nu-i creatura mitologica, ci personaj mitologic, dar in stare in care sunt, nu prea sesizez diferenta. Poate as fi lepricon, daca trebuie neaparat sa fiu creatura.

| AvalohAlyn a răspuns:

Zeul Neptun pentru personalitatea lui,.

| AnnaSpiritualRavishment a răspuns:

La fel.e foarte simpla viata lor plus ca e intensa

| NoShit a răspuns:

Satan. Hail Satan!

| PedoBarbie a răspuns:

Vampir nu e o creatură mitologică ci o creaţie populară.
Şi mi-ar plăcea să fiu mai mult sirenă dar nu e nici asta ceva mitologic.
Pe curând!

| Xtadelo a răspuns:

Sirena laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu cred ca filmele ca Twilight v-au umbrit mintile luciude si toti vreti sa fiti vampiri si varcolaci, poti sa alegi orice din mitologie si voi vreti vampiri, nu stiu ce sa zic, nu as vrea sa cred ca numai atat stiti despre mitologie, desi asa s-ar parea!

| AlexIonescu a răspuns (pentru anonim_4396):

Pur si simplu poate sunt persoane care au studiat ceva despre creaturile acestea(ca mine). Poate sunt care le plac vampirii si nu au vazut niciun minut din Twilight. Nu mai judeca persoanele la suprafata

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru ca habar n-aveti, dar vreti sa fiti de toate, CENTAURUL nu are coarne, ala e MINOTAUR. Minotaurul are trup de om si cap de taur, iar centaurul de care vorbiti, de la mijloc in jos are trup de cal si de la mijloc in sus are trup de om. Apoi, vampirul ala ce fel de personaj mitologic este, din ce mitologie?

| Jυsтℓσяγ a răspuns:

Sequelae.

| ZambetulNebuniei a răspuns:

Zeus, ar fi misto sa am puterea unui zeu, as putea sa ma transform in ce vreau, as avea fulgere, as conduce zeii greci si probabil lumea.

| Okami23 a răspuns:

Eu as vrea licantrop (varcolac) pentru ca iubesc lupii si in plus ai avea si super puteri, dar si dragon, sunt foarte puternici si pot practica magia

| YunoGasaiEceaMaiTARE a răspuns:

Pai eu as dori tot vampir pentru ca:au o viteza uimitoare: e smecher cum suge sangele si stie sa bata.

| scrisoarededragoste a răspuns:

Am dat peste un test care zice...

eşti o sirenă. Printre cele mai frumoase creaturi, o fiinţa mistică şi extrem de periculoasă (periculoasă e prea mult zis; în schimb sunt o fire calmă).

Aşa zice un test găsit din întâmplare. Îl poţi face şi tu http://www.clopotel.ro/......a_esti-324

| Inemes a răspuns (pentru scrisoarededragoste):

Testul meu zice ca sunt demon laughing

| diabolykull a răspuns (pentru Inemes):

Ce chestie si mie, dar eu as vrea sa fiu un zeu

| Inemes a răspuns (pentru diabolykull):

Testul ala e o tampenie.

| scrisoarededragoste a răspuns (pentru Inemes):

Hmm...interesant. Si ce vei face de azi inainte? big grin

| scrisoarededragoste a răspuns (pentru Inemes):

Da,de acord cu tine. Eu am făcut testul doar din curiozitate şi am dat peste el din întâmplare.

| 010123 a răspuns:

Centaur! Te i-au in coarne pentru o intrebare super-interesanta! laughing

| TudorLux a răspuns:

Magician, cu puteri si magii m-as face ce vreau, varcolac, vampir, de toate.

| Warhead a răspuns:

Jizăs.
Mi-aş bate joc de oameni în cel mai hilar mod.

| Pufarinee explică:

Scuze ca nu am metionat dar as vrea si centaur.scuze ca am dat numai un exemplu

| TheFucker a răspuns:

Eu as vrea sa fiu un personaj din mitologia greaca:Afrodita smug

| Anonima264 a răspuns (pentru TheFucker):

De acord cu tine happy

| AndreeutzaDeea a răspuns:

Pasarea Phoenix, vampir, varcolac sau sirena nu ma pot hotara toate sunt super happy!

| AndreeutzaDeea a răspuns:

Am uitat sa spun de ce, scuze:
1.Pasarea Phoenix-pentru ca arata exceptional, poate zbura si ajuta oamenii(asta din ce am citit eu)
2.Vampir-deoarece este nemuritor si are o viteza fantastica
3.Varcolac-fiindca poti alerga prin padure si esti transformat complet intr-un fel de lup mare, si ai o forta fizica de invidiat
4.Sirena deoarece poti inota in cele mai adanci ape, si se inteleg minunat cu creaturile marilor!
Succes!

| xFaBu a răspuns:

Elf

| teocica a răspuns:

Eu vreau sa fiu sirena si inorog

| Inemes a răspuns (pentru teocica):

Tu esti om cu coada de peste si coarne de vaca.

| Bilutzaaa a răspuns:

Si eu la fel, mereu mi-am dorit sa fiu vampiroaica.Viata lor mi se pare ca este mai interesanta.Si plus ca ei nu dorm noaptea.

| AlexIonescu a răspuns:

Si eu la fel. Te vei trezi in intunericul noptii cu mine la gatul tau...

| anto24 a răspuns:

Grifon! Stiu ca e ciudat da imi plac mult animalele din care grifonul e *alcatuit*adica>vultur+leu...e cel mai tare!

| alexyn a răspuns:

Ieti

| JustSkater a răspuns:

Night Elf!

| Melissaaa7777 a răspuns:

Si eu vreau sa fiu Vampir

Eu am facut testul
http://www.clopotel.ro/....../index.php mi-a dat ca rezultat ca sunt:Esti un inger, pazitor al tuturor, de la cea mai mica furnica pana la cel mai inalt copac. Oferi inspiratie, iubire si speranta. Esti tot ceea ce inseamna frumusete si puritate.
Cei drept nu spun ca nu imi plac vampiri, dar mai degraba as accepta un inger.
Nu stiu, e mai... special. Dupa parerea mea.