| CosminCSM00 a întrebat:

Ce credeti? ca daca o fata este mai mare decat un baiat cu 6 luni nu o sa mearga relatia? Eu spun ca da dar am auzit de la unii ca te faci de ras daca esti mai mic decat fata...

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca exista iubire sincera din partea la amandoi, diferenta de 6 luni care oricum nu are ce cauta in ecutatie ce ar sta la baza ideii de a cantari relatia, merge fara probleme.
Nu trebuie sa iei in seama rautaciosii, oamenii spun multe, mereu vor fii oameni care vor desparte oameni, incearca si nu lua in seama afirmatia, daca ar fi sa te iei dupa lume in general ar trebui sa schimbi lucrurile firesti cum o fac destui.
Iei in seama ceea ce spun altii insa nu neaparat ca sfat, cantareste inainte si tu decide.
Depinde daca sunteti minori opri daca unul dintre voi este minor, doar relatiile cu si intre minori se termina sigur in cel mult si rar, maxim 5 ani.

2 răspunsuri:
| yaVanilla a răspuns:

Da nu e legat de varsta, conteaza doar sa va iubiti si sa va simtiti bine unul in compania celuilalt, si nu mai lua in seama ce zic altii, eu una urasc persoanele care se baga in relatiile altora.

| danielcretu1980 a răspuns:

Prostii. eu sunt mai tanar cu 2 ani decat sotia mea.
suntem foarte fericiti impreuna.
conteaza cum te intelegi, nu ce varsta ai.

exista si exemple de diferente de 30 de ani intre soti/parteneri.
cateva luni, ca si cum na-r fi diferenta de varsta.