| Distratul28 a întrebat:

Ce credeți că e după moarte? Paradis și rai,reincarnare,nimic, sau ce credeți că e?

9 răspunsuri:
| GraniniCuPiersica a răspuns:

Nu mai e nimic :/

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Nimic. Dacă ar fi ceva, viața ar continua. Dar fiindcă nu continuă, nu există nimic,

| LoveSleep a răspuns:

Cred ca viata e mult prea complexa sa se termine cand mori. Din punctul meu de vedere e putin probabil ca toata această complexitate sa fie redusa la 80 de ani de viata in care nu iti folosesti nici 5% din potențial.

Deci, eu cred ca exista ceva si dupa moarte. Nu ce e descris in biblie totuși.

| ShaOfHatred a răspuns:

Valhalla

| Emma30555 a răspuns:

Nu știe nimeni dar cred ca e ceva, o transformare o energie, o trecere, alta dimensiune, sunt mai multe teorii dar eu cred ca are legătură cu natura însăși, noi fiind parte din natura.

| DataScience a răspuns:

Pentru o râmă crezi ca mai e ceva dupa ce moare? Pentru cele milioane si milioane de rame, trilioane si trilioane de paraziti, catralioane de bacterii? Nu suntem altceva decat 2 maini de miliarde de animale, comparabil cu niste bacerii, rame si paraziti ai acestei planete. Viata e felul Universului de a se autocunoaste fiindca din ceva simplu dupa miliarde, trilioane....etc. de ani se va crea ceva din ce in ce mai complex care la un moment dat ajunge sa fie vietuitoare si la un moment dat constiinta sa realizeze cat de complex e corpul si lumea in care se afla si in acelasi timp cat de nesemnificativ este el in aceasta lume posibil infinita de paraziti.

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Jager.

| FilosofulDepresiv2022 a răspuns:

Rai sau Iad!

| RAY a răspuns:

Existenta unei a doua vieți este mult mai stupida decât asta, ce sens are sa mori ca sa trăiești veșnic? Gândește si tu rațional, eu vreau sa trăiesc nu sa mor, pai ori trăiești ori mori, si daca vrei sa trăiești nu mori