| alinyosmecheru98 a întrebat:

Ce credeti ca prefera femeile la noi? Parerea mea 1 cel mai important stima de sine 2. corpul fizic 3. banii, eu nu am prietena si toate cele 3 sunt problema una mai mare ca alta.

8 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Ce stima de sine poți avea dacă ești urat?

| NoTurbinaNoGood a răspuns (pentru RAY):

Poti fi urat si arogant, unele se indragostesc de asa ceva.

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Pai, cam alea sunt.
Dar nu faci treaba buna doar cu stima de sine, nu toate se uita la corp, si nu toate considera perfect acelasi buget.
Adica, unele trag la aroganti, altele prefera un papa-lapte manipulabil.
Cu corpul, nu cred ca vrea niciuna gras si scund.
Dar la bani... Sunt care s-ar speria de un tanar cu bani, care le duce la activitati dubioase.
Iar unele nu considera ok ca un tanar de 24 de ani are casa, masina, job bun si sana in frigider, vor vacante exotice si masina de fite. In special alea care vin dintr-un sat de langa Barlad, dupa ce au trait 20 de ani intr-o gospodarie fara baie.

| Mosotti a răspuns:

Femeile prefera asa:
1 - Fizicul proba eliminatorie, sa atraga figura, daca asta nu e, 2 nu mai conteaza
2 - Atitudinea masculina, ceva tupeu, hotarare, bazare, descurcareala, un barbat adevarat are si stima de sine sus, ca-si stie capacitatile si tot.
3 - Comportament cat de cat mediu okey.
4 - Daca 1, 2 si 3 sunt implinite, nu mai conteaaza banii, daca ai un venit mediu ca si ea, ajunge, faceti totul impreuna.

Daca 1 si 2 nu sunt, nu mai conteaza nici 3 nici 4, te ia din interes si atunci o int banii, ca oricum altceva nu poate avea de la ala.

Tu ai 1 si 2 lipsa, si s-a terminat jocul, asta pentru o relatie de calitate sa fie placut, dorit, simpatizat.
Si daca nu ai bani, nici interesu nu-l au, deci ramai pe dinafara.
Cel mult te ia una care arata mai nasol si nu o ia altul, dar nici aia nu te va place cu adevarat, sta asa din compromis.

Aia este. Eu ti-am zis adevarul, nu te mint ca altii, ca apoi tu sa ramai tot cu problema si macar sa nici nu stii adevarul chiar daca ramai cu problema.

Si verifica in real sa vezi, ne fug ochii dupa fizic in primul rand.
Altfel poti tu sa te faci la par cum vrei, sa te imbraci cum vrei, sa te comporti cum vrei, ca degeaba.

Si am mai zis, aia de zic ca "vaaai uite ca-s destui nasoi cu parteneri frumusei, sau nasoale cu barbati frumusei", ori au o problema de nu stau aia ca ei cu ei, dar nu exista sentimente din partea celui/celei frumoase, ori ala uratelu sau uratica are bani".

Ptr ca o persoana de nota 8-9 fizic si sanatoasa fara probleme psihiatrice sau psihologice sau alte probleme (antisociali, introvertire si altele, comportament deviant), de ce ar lua o alta persoana de nota 3-4?! Cand are acces la n din aia de 8-9?!
Sa nu imi zica mie ca introvertirea nu e o defectiune, ca un om normal e deschis, sociabil, comunicativ, vesel, leaga relatii f usor cu oameni.

| Hammurabi a răspuns:

Fiecare femeie e cu preferințele ei.
Degeaba încerci tu să găsești o regulă generală, pentru că nu există.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Femeile azi sunt stricate de retelele de socializare, se supraevalueaza si au pretentii pe masura supraevaluarii lor nu a propriilor calitati, deci, ce zici tu e irelevant in masura in care ele vor print cu yacht dar ele nu stiu sa faca doua oua in tigaie.

| AndreeaWTS a răspuns:

Stima de sine, corpul fizic și banii?
Adică un păpușel de bani gata, tăntălău, îngâmfat și plin de el și de ifose? laughing)) Mișto țel în viață ai. Baftă.

| florinellw a răspuns:

Nu toate femeile sunt la fel, unele pot fi exact cum ai spus tu, altele pot fi cel mai interesate de starea financiara sau aspect.

Întrebări similare