| Mindfulness a întrebat:

Ce credeți că s-a întâmplat în New Jersey cu acele drone? Erau UFO sau holograme? Ne pregătesc ceva globaliștii gen o invazie extraterestra? Se va întâmpla ceva că sa ii fie prelungit mandatul lui Biden?
Dar, Papa că va deschide de Crăciun cele 5 porți sacee, portaluri? Ce vrea sa fie? La fiecare 25 de ani deschidea o ușă din aia, acum va deschide 5 deodată!
Cred că e experimentul Blue Beam dar daca se va pregăti un "atac extraterestru" sa ne omoare, sa dea vina pe extraterestrii când de fapt ne va omorî globaliștii?

5 răspunsuri:
| MistarGoGu a răspuns:

Da! Vin PeSeDienii de pe planeta România sa le fure bani de mers la McDonald's!
Pai de ce sa ne omoare? De unde palmasi sa muncească sa le meargă globalistilor afacerile? De unde taxe și impozite sa își umple buzunarele! Morții NU plătesc impozite!
Mai baga ei un RĂZBOI sau o molima sa mai rada ceva din poolimea asta da nu chiar pe toți!

| Mindfulness explică (pentru MistarGoGu):

Agenda 2030. 1 miliard vor să omoare,dar nu am o dovadă concreta.
Se tot vorbește de un timp de un atac extraterestru,de fapt e Blue Beam. Pe Tiktok numai chestii retardate vezi,dar cu Papa e real, e oficial. Lumea știe deja de experimentul asta beam și de HARP nu vad de ce ar încerca, poate sa instaureze noua ordine mondiala! Sa se treacă la o singura moneda, un singur guvern, o singura religie gen dictatura globalista.
Eu cred că ceva ceva se va întâmpla că biden sa mai stea pe scaunul regesc sa nu preia Trump mandatul pe 21 ianuarie! Poate fi orice. Timpul își va spune cuvântul.

| MistarGoGu a răspuns (pentru Mindfulness):

Dacă se pun 10 copii de generala din Râmnicu Vâlcea *( HackerVille ) în serverele lor pun pe " butuci " toată ordinea lor mondiala!
Om trai și Om vedea!
1 miliard? Ești optimist vere se vorbește de reducerea poolimii pana la 3 miliarde *( 8 -5 = 3 miliarde vor globalistii sa lase VII pe Pământ )!
Dar eu sper sa înceapă cu nevestele și copii lor!

| Mindfulness explică (pentru MistarGoGu):

Eu cred că NASA e dușmanul principal, Soros și alți pedofili.

| MistarGoGu a răspuns (pentru Mindfulness):

NU mai pomeni numele ala ca fac hepatita jur!