| ioanadark a întrebat:

Ce credeti ca s-ar face lumea fara blonde?

17 răspunsuri:
April
| April a răspuns:

N-ar mai avea cine pune intrebari.Fiindca ne-au spus cei de la Divertis ca"blondele intreaba, brunetii raspunde"!

| HBK a răspuns:

Nu ar mai inventa bancuri despre dansele.

| zxsds a răspuns:

Ar sarii in sus de bucurie si in acelasi timp de tristete...
Cine ar mai rade copios pe seama lor? Cine ar mai cheltui `jdee mii de euro pe cosmetice? etc.

| butterfly:X a răspuns:

Daalaughing)lol mor de raslaughingmulte brunete vor sa devina blondelaughing
chiar am si eu o colega bruneta care considera ca blondele sunt mult mai frumoase si mai kutatelaughingsi saraca vrea si ea sa fie blonda ca nah, cica blondele sunt cele mai frumoase femeihee heedar nu oricine are fata de blond! trebuie sa ai aspect plaqt, ten deschis si culoare parului cat mai apropiata de blondlaughing
si cum a spus si madalina! culoare parului nu afecteaza creierulwinkingsi cum ca blondele cheltuie mii de euro p cosmetice nu i adevaratlaughingstiu brunete mult mai "tencuite" decat blonde!
si.cred ca barbatii ar innebuni fara blonde! n ar mai vedea acele chipuri angelicelaughingacele bunaciunihee heesi nah, ar fi brunetele fericite ca asa ar fi si ele catalogate frumoaselaughingbyee

| butterfly:X a răspuns:

Cheltuiesc* scuze tastatura astalaughing)

| mmaaddaalliinnaa a răspuns:

Fata tu esti proasta super megaaaaaa proasta...si mmariuss cu raspunsu` luilaughingce daca esti blonda trebuie sa cheltuiesti mii de euro pe cosmetice? cine zice baaaaaa copil orfan ce esti? daca iti permiti poti sa fi si mov in cap si iti cumperi cosmetice de miliarde de euroi daca tu vrei

Observ ca uni nu prea ganditi cand raspundeti, asta este o mare tragedielaughingca voi sunteti mai prosti decat ziceti ca sunt, blondele, si culoarea nu are nicio legatura cu creierul...pentru necunoscatori

Scuze nu eram logatahappy

Exprima-te corect si dupa aia vinO cu raspunsuri ironice la adresa mea...bine?

| BabyLove_7970 a răspuns:

Pf... nu inteleg de ce trebuie sa iasa cearta, fiecare cu parul ei si daca esti blonda nu inseamna ca esti proasta. Am vazut multe brunete care sar ca arse cand aud de blonde, probabil oftica e mare ca nu degeaba se vopsesc atatea brunete, blonde. Iar intrebarea ta ioana pare plina de oftica sincer.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ar decolora brun3tele

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De ce sa ma simt ma, desteaptO?laughing
da cand va vad ca veniti si afirmati numai prostii aici imi vine sa-mi dau palme singuralaughing
pentru ca vopseaua "blonda" ataca doar parul` nu si creierul
iar intrebarea ta este cel putin idioata fara suparare

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ar fi mai desteapta laughing si eu sunt blondalaughing

| ƊЄƝƳƧƧЄ a răspuns:

Dupa parerea mea lume ar fi plictisitoare si aiureah pentru ca blondele stiu sa petreaca, sa iubeasca si sa minta frumos:X nuh?:-Jbig grin

| ioanadark explică:

Pai sa va spun: ar fi o lume mai inteligentalaughing

| ioanadark explică:

Pentru mmaaddaalliinnaa te simti?laughing

| ioanadark explică:

Pentru mmaaddaalliinnaa eu cred ca ti-a atacat nu numai parul ci si creierullaughinglaughingsi cine nu te lasa sa-ti dai palme?batting eyelashes da-ti incontinuarewinking

Întrebări similare