N-ar mai avea cine pune intrebari.Fiindca ne-au spus cei de la Divertis ca"blondele intreaba, brunetii raspunde"!
Ar sarii in sus de bucurie si in acelasi timp de tristete...
Cine ar mai rade copios pe seama lor? Cine ar mai cheltui `jdee mii de euro pe cosmetice? etc.
Daa)lol mor de ras
multe brunete vor sa devina blonde
chiar am si eu o colega bruneta care considera ca blondele sunt mult mai frumoase si mai kutatesi saraca vrea si ea sa fie blonda ca nah, cica blondele sunt cele mai frumoase femei
dar nu oricine are fata de blond! trebuie sa ai aspect plaqt, ten deschis si culoare parului cat mai apropiata de blond
si cum a spus si madalina! culoare parului nu afecteaza creierulsi cum ca blondele cheltuie mii de euro p cosmetice nu i adevarat
stiu brunete mult mai "tencuite" decat blonde!
si.cred ca barbatii ar innebuni fara blonde! n ar mai vedea acele chipuri angeliceacele bunaciuni
si nah, ar fi brunetele fericite ca asa ar fi si ele catalogate frumoase
byee
Fata tu esti proasta super megaaaaaa proasta...si mmariuss cu raspunsu` luice daca esti blonda trebuie sa cheltuiesti mii de euro pe cosmetice? cine zice baaaaaa copil orfan ce esti? daca iti permiti poti sa fi si mov in cap si iti cumperi cosmetice de miliarde de euroi daca tu vrei
Observ ca uni nu prea ganditi cand raspundeti, asta este o mare tragedieca voi sunteti mai prosti decat ziceti ca sunt, blondele, si culoarea nu are nicio legatura cu creierul...pentru necunoscatori
Exprima-te corect si dupa aia vinO cu raspunsuri ironice la adresa mea...bine?
Pf... nu inteleg de ce trebuie sa iasa cearta, fiecare cu parul ei si daca esti blonda nu inseamna ca esti proasta. Am vazut multe brunete care sar ca arse cand aud de blonde, probabil oftica e mare ca nu degeaba se vopsesc atatea brunete, blonde. Iar intrebarea ta ioana pare plina de oftica sincer.
Dupa parerea mea lume ar fi plictisitoare si aiureah pentru ca blondele stiu sa petreaca, sa iubeasca si sa minta frumos:X nuh?:-J
Pentru mmaaddaalliinnaa eu cred ca ti-a atacat nu numai parul ci si creierulsi cine nu te lasa sa-ti dai palme?
da-ti incontinuare
Amaliutss întreabă: