Presedinte, unde? Probabil in tara unde se vorbeste limba in care a scris Pypa007!
Ma scuzati da nu ma pot abtine...deci pana sa moara Michael Jackson nimeni nu'si amintea de el...si daca se vorbea ceva de el era sigur de rau:"i'ai vazut show'ul live? nici nu a fost in stare sa danseze! vai de el!"...cam asa erau discutiile despre el...si acum ca a murit brusc toata lumea l-a iubit ... Michael Jackson presedinte ...imediat o sa fie o intrebare de genu "Cum era daca Michael Jackson era Dumnezeu?"...nu is de foarte mult timp pe TPU da is curioasa daca inainte sa moara a pus cineva macar o intrebare despre el...
Cred ca nu ai nici cea mai vaga idee despre viata asta in care traim... Cum ar fi sa fie si mylei cyrus cantareata?
Probabil ar fi fost lumea mai buna asa cum a facut-o el cat timp a trait prin mesajul transmis.
Michael Jackson ar fot un presedint foarte bun daca ar fi fost michael Jackson presedinte ar ajuta pe toti oamenii care sta pe strada ca ca alti presedinci trimite soldaci in rozboi
Selef, el nici nu era pedofil! si sa-ti raspund la intrebare : cred ca ar fi fost un presedinte bun, pentru ca el iubea pe toata lumea.
Ar fi fost prea tare.cred ca ar fi ajutat multi oameni nevoiasi si mai ales copii