| drakazor33 a întrebat:

Ce credeti ca se intampla dupa ce Mori? O. o

Eu ma imaginez in cer, In fata mea niste porti mari, (Rai) langa poarta, Sfantul Petru, ne astepta. (Iadul nu pot sa mi-l imaginez)

Voi ce credeti?:*:*

Rog seriozitate.

Răspuns Câştigător
| Laura46 a răspuns:

Eu ma ingrozesc numai cand ma gandesc si stii de ce? Pentru ca daca e asa cum zic toti preotii de la noi(daca mori nespovedit) ajungi in fundul iadului, pai atunci inseamna ca 80% din oameni acolo se duc, si nu mi se pare corect...Sunt atatea lucruri nedrepte pe pamant, macar acolo sa se tina cont daca ai fost un om bun...

15 răspunsuri:
| Nuvăsufăr a răspuns:

Hai că te las să trăieşti cu basmul ăsta, până la moarte.

| Veme a răspuns:

Eu cred ca o sa vedem exact ce-am vazut inainte de a ne naste.

| DirectDinBerceni92 a răspuns:

Nu se intampla nimic, e ca si cum ai dormi.Am un prieten care a avut moarte clinica 3 zile si el cand s-a trezit a crezut ca a dormit.Deci nu cred ca exista viata dupa moarte la fel cum nu exista nici Mos Craciun, Zana Maseluta etc.

| andrei1121 a răspuns (pentru DirectDinBerceni92):

Tu vrei sa spui ca atuncia cand o sa murim o sa dormim la nesfarsit?

| DirectDinBerceni92 a răspuns (pentru andrei1121):

Deaia i se spune "somn de veci".Si eu asta cred ca o sa fie, nu o sa fie nici o poata sau inger sau rai sau demon etc.E ca si cum ai dormi pe vecie.

| andrei1121 a răspuns (pentru DirectDinBerceni92):

Mai uitate si tu la fenomene strani ca alea nu-s minciuni 100% sunt dupa intamplari reale (plus ca mai este o stire cu un baiat care a stat 2 luni in como si a spus ca in timp ce era in ceruri si vorbea cu Isus eu nu creed ca ala dupa ce s-a sculat era gata sa faca o gluma sau nu creed ca s-a prefacut 2 luni in coma) uite aicea siaitul si la ce probleme pare sa aiba nu cred ca avea chef de farse http://www.crimetime.ro/......iisus.html

| DirectDinBerceni92 a răspuns (pentru andrei1121):

E o prostie fenomene stranii.Ei doar generalizeaza niste intamplari ciudate si le face sa fie infricosatoare.Nu-si are rostul chestia asta.Ma rog tu ai parerea ta, eu pe-a mea deci.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu cred ca o sa fiu confuzat de-a binelea si nu o sa ma mai intereseze ce o sa mi se arate in fata ochilor ca eu oricum voi fi uimit (cu gura cascata toata) de toate cate mi se-ntampla.

| andrei1121 a răspuns:

Poti sa crezi in orice religie eu sunt crestin si nu pot sa zic ca cred in alte religi ca nu cred dar cand e vorba de moarte eu ma gandes asa ca si tu cand ai scris intrebarea de mai sus vedeai ecranul si degetele tastand si sa zicem ca daca ti se facea rau dar rau de tot si mureai nu simteai nimica doar iti vedeai trupu de sus si vorba ta mai incolo vedeam o lumina puternica un sus si daca intram in ea ne duce sus in fata portilor cum ai spus tu rai unde este sfantul petru, de acolo eu imi zic ca se intampla ca daca am fost rai am pacatuit am omorat si tot nu neam spovedit cu inima buna suntem aruncati in iad si vedem cum picam in infern exact cum ai pica intr-un vulcan si trebuie sa stam desculti pe smoala firbite si sa suportam durerea timp de 1000 10000 de ani (sa fiu putin mai glumet poate pana ne canta cocosi de paste laughing) si daca e esa fim buni sa nu fi pacatuit eu in mare parte cred ca atuncia cand o sa intram pe portile acelea o sa renastem ca o noua vietate o planta un copac o albina sau poate tot ca un om asta e logica la ce se intampla si noi sufletul nostru nu s-a nascut cand ne-am nascut noi de exemplu tu in alta viata oi fi fost o omoda un catel o pisica sau poate chiar ceausescu numai ca nu ne putem aducea aminte pentru ca o sa luam de la capat adica un nou creier care o sa-si faca amitiri nu trebuie sa-ti fie frica de moarte ideia este ca noi sai mai vezi pe cei dragi dar alta idee e ca o sai si uiti de iei si o sa incepi totul de la capat dar nu este exclus ca diavolul sa nu te lase sa pleci de pe pamant si sa ramai ca o fantoma eu sincer asa cred si e logic la mine si acum vestita intrebare

funda?

| Hope77 a răspuns:

Solomon scria ca moartea e ca un somn: nu esti constient de ceea ce este in jur si nu ai notiunea trecerii timpului. Cand Isus vine a doua oara pe pamant toti oamenii credinciosi vor fi inviati pentru a merge in Cer. Cei necredinciosi vor fi inviati mai tarziu, dupa 1000 de ani (asa scrie in Apocalipsa) si li se va arata de ce nu vor merge in Cer. Biblia ramane singura calauza sigura pentru a intelege aceste taine si pentru a intelege sensul existentei noastre.

Răspuns utilizator avertizat
| XTazzX a răspuns:

Eu ma gandesc alt fel.nu ingerasi si norisori pufosi...imi imaginez un loc la fel ca pamantul numai ca nu este ura care este in viata reala si ai tot ce iti doresti si nu iti doresti mai mult...la iad ma gandesc tot la fel ca pamantul doar ca patesti tot ce e mai rau

| Cristina126 a răspuns (pentru XTazzX):

Eu imi imaginez ogramada de ingerasi care cand la lire si orgi. Mancarurile tale preferate si acolo o sa faci tot ce ai vrut sa faci frumos in viata si nu ai apucat. happy plus toti sfanti animale pasnoice rauri cu apa calda. in iad draci cu sulite si lava pe jos si cand iesi la suprfata te baga cu sulita a loc. Paradisul(Raiu) Si cand mori ajungi la judecata adica Niste Igerasi si Dumnezeu iti arata pacatele facute le numara dupa aia faptele bune si le numara si depinde de cate sunt ajungi unde meriti asa cred eu asa spune religia noastra Ortodoxa.

| Sebastian_Dumitrescu_1998 a răspuns:

Sa va explic eu nu este nimic legat de rai si iad, sau de suflet, de fapt sufletul nostru este creieru.Creierul este infasurat intr-o fasie transparentacu un sange de calitate superioara care se oxigeneaza singur, si nu permite putrezirea creierului(cum e aurul nu rugineste)creierul devine mai activ decat in perioada vieti, iar tot ce ai vazut facut, persoane iubiri...etc levei vedea in vis, sau se spune ca creieru iti da practic viata de la capat pana in prima zi.De exemplu tu ai putea fii mort acuma iar creierul tau reda ce ai facut in viata, ca o cameraadicaun film.bun sau rau acum tu decizi :p

| Alexandru035 a răspuns (pentru Sebastian_Dumitrescu_1998):

Serios? nu am vazut schelete dezgropate cu creier wow cata imaginatie