| powergirl a întrebat:

Ce credeti ca se va intampla pe 21 dec 2012 anul asta? Ca sfarsitul lumii sigur de e. Ce altceva credeti ca se va intampla? Ati citit ce zic astrologii?

Răspuns Câştigător
| Woodenpints91 a răspuns:

Sper ca pe 21 să vină milioane de asteroizi de mici dimensiuni şi să turtească doar capetele oamenilor ce cred că pe 21 se întâmplă ceva.

| powergirl explică (pentru Woodenpints91):

Sunt de acord cu tine

12 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Astrologii nu confirmă sfârșitul lumii pe 21 decembrie.
Modul de interpretare este foarte diferit, dar capătul vieții nu este aici.
Poate o să ningă pe 21 decembrie.
Pa, pa.

| harciog a răspuns:

M-am hotarit, ma duc sa fac imprumuturi masive la toate bancile.

| profudereligie a răspuns:

Astronomii, nu astrologii. Astronomia este ştiinţă, astrologia este aberaţie, cel mult pseudo-ştiinţă (pseudo - fals în greacă).

Va fi, ca în fieacre an, solstiţiul de iarnă, respectiv cea mai lungă noapte şi cea mai scurtă zi. Asta în emisfera nordică, pentru că în cea sudică va fi solstiţiul de vară - cea mai lungă zi...

| RockNbeer a răspuns:

Am sa beau o bere in cinstea mayasiilor, si a calendarului lor "senzational"

| dragos9234 a răspuns:

Ce inseamna ''sigur de e''?
Eu cred ca pe 21 decembrie se va mai intampla sa fie frig.

| Andrei7520152 a răspuns:

Vorbesc maine cu dna Neti si iti scriu un raport complet.

| DyNo a răspuns:

Este o mare prostie, aceasta apocalipsa maiasa.

| PotatoMustDie a răspuns:

Vom lua vacanta de Craciun.

| Annonnymous a răspuns:

Eu din cite m-am informat, astronomii nu confirma sfirsitul planetei noastre Pamint care la rindul ei e formata din 71% apa dar tot se numeste pamint)),deci se vor intimpla niste evenimente astronomice extrem de rare,cum ar fi alinierea planetelor, si soarele se va afla in centrul caii lactee, din care toti stim ca in centrul acestei caii se afla gaura neagra, care are o atractie enorma si ce nimere acolo este distrus deoarece exista un cimp magnetic enorm de mare! Poate sa fie o eclipsa sau cine stie, dar principalu sa fie lumina si internet altceva nu ma intereseaza)))PA

| Andrei7520152 a răspuns (pentru Annonnymous):

Neimportant, dar daca e sa luam dupa masa totala a pamantului, scoarta cat si apa ocupa cam 1% din masa totala, deci nici 'apa nu prea se poate numi pamantul.
soarele se aliniaza anual cu centrul galactic. Nu exact in aceeasi loc, dar aproximativ. de ex, soarele s-a aflat in 2008 exact in aceeasi pozitie pe care o va ocupa pe 21 12 2012. ca sa vezi, nu s-a intamplat nimic iesit din comun din cauza acestor alinieri. Aceasi chestie si cu centura lui orion (cele trei stele aliniate cu piramidele din gizeh, tocmai descoperite de jurnalisti) care se aliniaza si ele anual.

| anisika a răspuns:

Hey...nu trebuie sa crezi ce zic toti idiotii.Chiar daca mayasii erau foarte precisi si chiar aveau o obsesie cu calendarele, eu stiu ce se va intampla pe 21.Luam vacanta de iarna!rolling on the floorrolling on the floorsi nu accept sa vina sfarsitul lumii pana nu mor eu singura-de batranete sau de boala-nu de nu stiu ce bomba nucleara sau ceva de genu astalaughinglaughing

Întrebări similare