| MeMyseIf a întrebat:

Ce credeti ca se va intimpla totusi in 2012? Se vor adevari toate cele spuse sau nu? Si sunt deosebit de curioasa sa aflu cum se pregateste sa intimpine asemenea eveniment (daca e adevarat) acel care crede asta cu toata puterea lui?
happyEu spre exemplu cred ca incepind cu 21 decembrie 2012 intr-adevar vor avea loc mari schimbari legat de terra noastra, din cauza carora vor suferi toti oamenii.In ceea ce priveste de venirea a 2-a oara a lui Isus-nu cred, asta se va intimpla cind nimeni nu va vorbi despre tema data. Ma pregatesc pentru evenimenthappycum pot mai bine...chiar mi-am schimbat atitudinea fata de viata si deacum traiesc doar cu ZIUA DE AZIhappy, voi?

3 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

Niciodata nu am trait prezentul.De ce as incepe sa o fac de acum? Mereu a fost fie vorba despre trecut fie despre viitor.De asta am o indiferenta teribila fata de ziua de azi. Cea de maine e viitori iar cea de ieri trecut
Ma deranjeaza ideea de moarte colectiva cu foc de artificii.Prefer sa mor cand o sa-mi sune ceasul.Si asa s-a stricat de cateva ori

| Lluvia_8369 a răspuns:

Eu am auzit ca nu se va intampla nimic in 2012 deoarece s-a amanat cu vreo 50 de ani laughing. Sincer, da, cred ca se va intampla ceva dar nu stim noi cand happy. Si cu Isus sunt de acord cu tine big grin

| vincze_2660 a răspuns:

Sincer sa iti zic nu cred ca se v-a intampla nimic.Maine daca cineva va veni si v-a spune ca in ziua x se v-a sfarsi lumea si nu in ziua y toata lumea v-a crede ca asa este. Daca arunci o privire in biblie vei gasi ca acolo spune ca sfarsitul va veni atunci cand omenirea se v-a astepta mai putin. V-a veni precum un fulger...
In legatura cu venirea pentru a doua oara a lui Isus sincer eu nu cred ca a fost nici prima data. Daca citesti la inceputul Noului Testament si la sfarsitul Vechiului Testament acolo vei gasi ca se spune ca Isus se v-a trage din neamul lui David.Corect.Iosif se tragea intr-adevar din neamul lui David dar problema este ca el(Iosif)nu a "insamantato" pe Maria deci din start el (Isus) nu se poate trage din neamul lui David.si in afara de asta Dumnezeu ne invata sa ne iubim aproapele la care insusi Isus spune ca el a venit sa desparta pe mama de fiica si pe fiu de tata, ca se v-a ridica un popor asupra altuia si tot asa...
Crede-ma ca daca faci o comparatie intre cele doua testamente vei gasi o diferenta mare...
Nu uita ca in acele vemuri Roma s-a crestinizat si s-a schimbat foarte mult omenirea...
Inclusiv respectarea zilei a saptea care din punctul meu de vedere nu este intocmai duminica...
Dar aici intram intr-o alta discutie...
Numai bine!

Întrebări similare