A fost un gest dragut, facut de baiat bine crescut si cred ca ar trebui sa apreciezi, in mod pozitiv aceasta atentie. Eu nu as da mare importanta la culoarea forilor pentru ca, sunt convinsa ca prietenul tau nici nu stie mesajul transmis de culoarea folrilor oferite in dar unei persoane dragi.
Gandeste-te ca ti-a adus mici raze de soare ( ce de asemenea reprezinta culoarea galbena), un insemn al pretuirii fata de tine si doar pentru acest lucru ar trebui sa fii multumita ca ai dat peste un baiat asa de atent. Nu va mai preocupati de "insemnatatea" lucrurilor mici, neinsemnate pentru ca va veti da batai de cap in mod gratuit.
Sper ca i-ai multumit pentru atentie si sper de asemenea ca, va deveni intr-adevar iubitul tau, pentru ca l-ai denumit chiar de la prima intalnirea asa si probabil ca te-ai cam pripit. Veti ajunge si iubiti daca veti fi pe aceiasi lungime de unda si daca preferintele voastre sunt destul de asemenatoare si daca sentimentele voastra vor fi la unison. Sa fii fericita si sanatoasa.
Tu crezi ca el a ales florile dupa culoare? Eu cred ca a vrut sa faca un gest dragut si s-a intamplat sa fie galbene.
Eu cred la fel ca tine... poate el esrte ff gelos sh a vrut sa iti arate asta prin acei trandafiri...parerea mea
Sa aud ca prietena mea ar face comentarii de astea, nu ar mai vedea flori de la mine in veci!
Ceream o parere doar...nu sariti asa la mine!
Soft cristi....era ceva nevinovat, nu o critica la adresa celor care aduc flori
Ce mai despicam noi, femeile, firul in 4.Intoarcem tot pe toate fetele Mereu ne gandim ca trebuie sa fie ceva la mijloc, un interes, un mesaj ascuns in gesturile si cuvintele barbatilor.Pe dracu', nu e nimic Ei sunt foarte simpli, trebuie sa-i luam asa cum sunt.Cred ca nici nu s-a gandit saracul ca o sa se dezbata pe TPU culoarea florilor cumparate de el
Uite ca sa te lamuresc in legatura cu, culoarea unei flori ii voi denumi ce semnificatie are fiecare culoare in parte(se vede ca esti o fire foarte superstitioasa in dragoste):Rosul, galbenul, oranjul sunt considerate culori calde, iar albastrul si violetul, culori reci.
Rosu
simbolizeaza dragostea de viata, libertate, pasiune. Este cea mai importanta si activa culoare. Rosu inchis emana seriozitate si destoinicie, pe cand rosu-deschis, multa vointa, independenta.
Galben
este simbolul fericirii, splendorii si maretiei. Este culoare usoara, calda si plina de lumina.
Oranj
certifica puterea, dar tot asa si vanitatea. Radiaza multa caldura si fericire, fiind culoarea zilelor de sarbatoare. Exercita o influenta deosebita asupra celorlalte culori.
Violet
este reprezentantul maretiei, luxului si somptuozitatii, al prieteniei si integritatii. Daca de cele mai multe ori da impresia de sarbatoare, are si nuante cu efecte contrarii, neplacute.
Albastru
exprima multa seriozitate, raceala ori suferinta. Este simbolul infinitului, departarii, al credintei, increderii si totodata al tristetii.
Verde
este simbolul bogatiei si sperantei. Creeaza impresia de calm, odihna. Verdele deschis exprima veselie, fericire, tinerete; verdele inchis - raceala cu senzatii neplacute; iar verdele-galbui este asa-zisa culoare otravitoare, respingatoare.
Alb
reprezinta curatenia, nevinovatia si puritatea.
Galben este o culoare a luminii, cu efecte stralucitoare.
De asemenea culoarea galbena este simbolul nobletii, bogatiei, iar tonurile ei puternice pot sugera uneori gelozie, egoism, invidie.
sper ca te'am ajutat intr-o oarecare masura. pop dulce si sincer nu te mai ma framanta cu astfel de chestii.
Multumesc mult tuturor pentru pareri
Nu ma framanta problema asta atat de tare, doar vroiam sa aflu si parerea voastra...
Gestul lui a fost unul nobil si nu cred ca voi putea sa ii multumesc vreodata pentru tot ce a facut pentru mine de cand ne-am cunoscut.
VrRos05 întreabă: