Este frig, ploua, am de umblat, dar ma uit la nepotelul meu si uit de toate problemele.
Daca familia mi.ar fi alaturi, nici nu as observa ploaia...asa de fericita as fi.
Daca as fi alaturi de iubitul meu, sigur ca nu mi-ar mai pasa de vremea de afara...
Noroc ca sunt acasa si asta ma bucura enorm de mult...as fi fost si mai bucuroasa daca era si ursuletzul langa mine
Intr-o camera ff calduroasa cu :X...
sau sa fiu cu toti prietenii, sa ne uitam la un film...etc
Un calorifer bun, pozele de la mare sau marea (mai ales pe toto), ceva cald, bun si iubitor, mama mea, alt exemplu.
... o plimbare cu cineva drag...atunci chiar daca ar ploua.si ar fi frig...nu ar mai conta.ar putea chiar sa ninga...
Poi o plimbare cu iubitu prin ploaie...cu muzica in urechi... apoi un film bun niste floricele, pufuleti 2 beri...niste foi pixuri versuri bune...
Pai... de exemplu daca mi-ar spune persoana de care imi place ca si ea ma iubeste.
Si mai am de precizat ca mi-ar fi bucurat sufletul in orice zi, fie ea ploioasa, sau insorita, daca nu as avea teme, si de invatat. Dar tie?
Nimic mai mult, decat sanatate a celui mic de doar 4 1/2 luni. Asta ar fi cel mai de pret dar al sufletului, indiferent de vremea de afara... Lucien.
asfani7547 întreabă: