| KateMiddleton a întrebat:

Ce credeti, cat de importanta e autoanaliza si autoeducatia la formarea unei personalitati?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hm...da, au mare importanță, dar depinde foarte mult și de tipul de temperament.
Adică, temperamentul meu e melancolic și puțin flegmatic (nu te gândi la prostii laughing), ceea ce înseamnă că sunt o persoană foarte retrasă și foarte timidă -.-. Oamenii cu un astfel de temperament, nu au niciodată curajul să spună ce gândesc, nu pot face primul pas decât împinși de la spate, e foarte nașpa...crede-mă o.o
După ei, urmează sangvivii (cred că am scris corect, nu mai știu sigur). Oamenii ăștia se enervează foarte ușor și sar la bătaie imediat...mai ales că au foarte multă energie și culmea...nu au unde să o consume laughing
Și cei mai de "sus", oamenii ce au caracter coleric. Aceste persoane se împrietenesc foarte ușor și sunt foarte vioaie și vesele. Marea majoritate a oamenilor sunt așa.

Deci, cred că autoanaliza și autoeducația au mare legătură cu temperamentul. De exemplu, nu cred că îi poți cere unui sangviv să fie foarte respectuos, civilizat sau să tacă și să stea nemișcat laughing
Oricum, fiecare om are părțile lui bune, pentru că toți suntem diferiți și e normal să avem caractere diferite :3

*ce mult mi-a plăcut lecția de azi de la civică*