| DeeVee a întrebat:

Ce credeti...desene din ziua de azi sunt adecvate copiilor sau au inceput sa devina din ce in ce mai porcoase? Doar o intrebare care imi sta pe creier de mult timp...ma irita faptul ca din ce ince mai multi copii au inceput sa aiba obiceiuri ciudate nu stiu daca ati observat, iar pe multe le-au luat din desene...Deci suce parere aveti?

12 răspunsuri:
| Leea1234 a răspuns:

Multe dintre desenele animate isi pastreaza frumusetea, inocenta, dar sunt si desene care nu stiu cine le-a dat acordul sa iasa pe piata!
violenta, scene unde personajelor le curge sange din gura,...
astea ma scarbesc pe mine, dar din pacate pe cei mici ii fascineaza!
...ACUM...fiul meu vede desene "verificate "de mine, si sunt frumoase... iar el acum face unele lucruri pe care le-a vazut acolo...de ex:desira sulul de hartie igienica si il arunca in wc; sare in pat, ba chiar are unele expresii pe care le foloseste, acum nu ma ingrijorez ca nu sunt gesturi grave, dar ce se va intampla cand eu nu am sa-l mai pot controla, sa vad la ce se uita...ramane doar sa sper ca nu il vor atrage tipul asta de desene!
daca ar fi dupa mine ...eu le-as intrezice!
sunt un exemplu negativ!

| Cryssy a răspuns:

Deci, in ziua de azi desenele animate nu mai sunt chiar pentru copii, adica de la desene copii invata unele lucruri, nu foarte bune pentru varsta lor.

| Puiutz a răspuns:

Hey`:*... pff sa stii ca ai dreptate:-l. si pe mine ma enerveazasad. deja au devenit atat de ciudate`straight face. nici faine si nici educativestraight face. erau mai demult atat de frumoaseee. tzin minte ca asa`mi placea sa ma uit la ele... te amuzai.alea alea.era frumhappylove struck. da acum.deja multe nu sunt asa. nu zic poate mai sunt cateva acolo care merita vazute. dar` nu multe.aia e sigurstraight face. ce sa faci.sad

:*:*:*

| JackieSue a răspuns:

Stiu o persoana care face foarte bine ce face.Nu il lasa pe baietelul ei de 4 ani la desnene animate, de fapt nu-l lasa la tv.Are ora fixa de uitat la tv si ii da decat filme cumparate de ea, desena animate tip tom si jerry, din care nu poate invata nimic rau.Si asa... daca se uita la tv 1h pe zi are foarte mult timp pe care-l petrece cu copii afara. Buna metoda laughing.
@taly:m-am uitat si eu de cateva ori la desenul animat pe care l-ai trimis tu si sunt chiar mai multe episoade gen cel prezentat de tine.
@babyshine:buna tema de discutiewinking

| sorin a răspuns:

Sincer cam toate au devenit inspaimantatoare, nu ai vazut copii de 7-8 ani cum se dezlantuie, la ei aia e joaca, s-au dus Tom&Jerry si ce mai erau odata, acum monstri sunt la putere si la propriu si la figurat.

| daddy a răspuns:

Da asa e sunt f retarde desnele din ziua de azi
parca cei care le produc uita ca de fapt pentru copii sunt nu pentru adulti

| Crisu_8081 a răspuns:

Am observat ca desenele sunt din ce in ce mai violente si sunt urate. S-a dus vremea cand Tom si Jerry se alergau.Nu zic ca absolut toate desenele sunt urate, dar nu mi se par atat de atragatoare. Poate este din cauza ca m-am facut mare laughing

| annda a răspuns:

Pai au limbaje destul de porcoase tinand ca verisoara mea la 6 ani i-a spus mamei ei ca ea nu vrea sa mearga in parc sa se joace deoarece nu-i place ca fetitele sunt proaste. Sau i-a spus ca a vazut ea la desene ca nu barza aduce copii si de ce a minti-o. Multe prostii ii invata.

| Ciprian271 a răspuns:

DA. Un copil de 9 ani roman nu tigan ma mirat la el ca ii batea pe toti de seama lui si injura pe oamenii mai invarsta. Nu se face asa.

| DeeVee explică:

Deci ce pare...***...^^ sorry de greseala...big grin

Baby.ShiNe

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna.
Fratele meu priveste minimax si nu stie cuvinte urate, ba chiar stie niste expresii
Ia cei de la cartoon network sau cumse mai numesc... alea nu sunt pentru copii mici

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Desenele alea chinezesti ii strica foarte tare...numai si numai violenta vezi in ele.