Ca va fi sfarsitul umanitati, in secolul asta, cam 90% din populatia lumii cred ca da, cel mai rau e ca in urma acestui razboi numai ramane nimic in urma nici numai poti face ceva ca peste tot vor fi radiati, imagineazati ca planeta va fi practic terminata plus animalele vor disparea, va fi nevoie de multe milioane de ani pentru ca planeta sa poata isi revine, dar repet poate mai exista ratiune in lumea asta si sunt constienti ca bomba atomica e de fapt sfarsitul in nici un caz o victorie si nu va fi niciodata un razboi, faza e ca tuturor le e frica si frica ne domina desi poate va nu va fi nici un razboi, poate vin extraterestri in vizita la noi
Eu deja mi-am pus provizii in subsol.muraturi,conserve,doua gaini, nu stii niciodata cand vin bombele atomice la tine pe casa.
Daca se intampla WW3 nu va fi cu bombe si alte nebunii. Razboiul nu mai e o arta. Va fi cu atacuri cibernetice si alte prostii de fatalai. Cheia va fi sa actionezi primul.
Nah, nimeni nu o sa atace romanii...o sa fie gen USA cu Rusia, china, Coreea de nord presupun, si elvetienii o sa ramana neutri cum au fost mereu, ar trebui sa fim si noi ca elvetienii...
No way! Vremea războaielor cu morţi a cam apus. În prezent răzoaiele se poartă la nivel informatic, chiar biologic. Avem din ce în ce mai multe atentate teroriste... ce însă ne va aduce viitorul, nu vom prezice probabil niciodată. Doar e viitorul!
Posibil.Nu cu totii dar peste 80% din populatie sigur.Dar noi putem doar sa presupunem.