| yuly_6695 a întrebat:

Ce credeti despre atentatele din 11 septembrie din S. U. A?

Răspuns Câştigător
| DrEpTaTe_21 a răspuns:

Yuly...cati ani ai?

daca ti-as spune ca atentatele din 11 Sept 2001 din SUA, a fost un atentat politic la comanda lui BUSH? cat si gemenele si pentagonul, erau aranjate...
In primul rand locig vb e...
Inainte de executarea (decapitat), gemenelor, se vb si au inceput constr, celui mai inalt zgarie nor din lume, unul mai rezistent q turnurile gemene...
Turnurile gemene, asa au fost planificate q sa le doboare...pentru k stiti dc? america vroiau sa fie propietari pe pamantul lor, unde in america pe vremea aceea era inceput de criza... Iar toata zona irack, sau afganistan, sau pakistan, cine o mai fi...vazand mai marii guvernati in frunte cu BUSH, au spus asa:...lasam la decizie poporului... poporul plin de ura si durere atunci, ii dadea mana libera pentru a incepe asa zis razboi...au petrol...

...petrolul face multi banii...

...si asa a inceput planuirea atentarelor...

va urma...

o zi plk...

pace:X

8 răspunsuri:
| adi a răspuns:

Un scenariu SF transpus in realitate(nimeni nu isi imagina ca se poate face asa ceva cu un avion).
Din punct de vedere al filmului as da nota 10.

daniela
| daniela a răspuns:

Aranjamente intre mai marii lumii

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Lipsa petrolului din statele unite a dus la un dezechilibru mintal al guvernantilor, drept urmare dupa ce l-am "cotonogit" pe osama binladen, brusc si din senin sute de compani americane au inceput sa foreze pe teritorii afgane...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

O realitate dura si un terorism puternic care trebuie exterminat.

regis
| regis a răspuns:

Un pretext extrem de convenabil pentru pentru declansarea unui razboi impotriva unui inamic suficient de concret pentru a-l justifica si suficient de vag pentru a putea nu putea fi niciodata invins.

| Ben. a răspuns:

Rezultatul politicii externe americane. o societate care huzureste in luxuri pe deoparte si trei sferturi din populatia globului rabda de foame, pe cealalta parte. daca marioneta aia cu turban a facut-o din proprie initiativa, inseamna ca era un dement. daca pana atunci lumea suferea de lipsuri acum se moare de foame.cand ii vad fata lui bush imi dau seama ca era-n stare de orice. dar cred ca nu si-a dat seama de magnitudinea evenimentului...nici nu mai stiu ce sa cred...

| kh1ss a răspuns:

@DrEpTaTe_21... rasp tau e bun dar incepe prost... si rasp meu este " Politica" happy

| DrEpTaTe_21 a răspuns:

Si k tot am zis, am uitat sa adaug ceva...big grinbig grin:big grin

Ce credeti despre atentatele din 11 septembrie din S. U. A?
erau planificate de-a fi zburate de pe fata pamantului...ink de pe vremea lui ala care tot prezicea k va fi mare razboi...nostradamus, sau cum se scrie...

Întrebări similare