| Superior a întrebat:

Ce credeti despre cei care dau cu pumnu in calculator, tableta, si telefon ca se oftica pe minecraft si eventual le sparge? Imi vine sa-i las fara tehnologie 5-10 ani de zile. Cand te gandesti ca in acel telefon a stat la baza lui stiinta, inovatia si suferinta copiilor africani, sa vezi un ratat de 12 ani care zice ca mami si tati au bani si are ecranul mai spart decat ar fi o farfurie dupa ce a cazut jos. Iar aia de sparg,dau foc, calca, impusca zeci de telefoane zilnic ce sa mai zic...ma distrug pe creier. Unul a facut gaura in Galaxy S8 si a bagat rulment sa faca spinner. CE NAIBA? Ce risipa... Oricum sa zicem ca trec cu vederea nebunia si prostia lor,dar aia ce isi doresc asa mult un telefon bun, si vad pe Youtube sute de telefoane scumpe stricate fara rost in fiecare luna, in loc sa fie date ca giveaway si sa faca oamenii care isi permit mai putin fericiti!

3 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Esti prost platesti... ma doare in pix atat timp ca platesc din banii lor

| Mayhem666 a răspuns:

Mai exista si specimene din astea. Eu de la 12 ani de cand am avut primul telefon, niciodata nu a avut ecranul spart. Unul singur a avut ecranul putin zgariat, dar spart niciodata. De la 12 ani pana in prezent am schimbat 5 telefoane, deci in aproape 10 ani, doar 5 telefoane am schimbat, imi schimb telefonul o data la 2 ani, ca atunci incepe sa se strice si o ia razna, nu ca este spart sau ceva. Anul asta ar fi anul in care mi-as schimba telefonul pe care il am acum, dar deocamdata asta ma tine foarte bine, nu am patit cu el ce am patit cu celelalte, asta functioneaza bine inca, asta cred ca ma mai tine cativa ani, deci pe asta nu are rost sa il schimb cat timp inca functioneaza. Cat despre cei care dau cu pumnul in laptop sau tableta, nu stiu ce sa zic, sunt probabil nebuni, cum naiba sa dai cu pumnul in laptop pentru ca ai pierdut la minecraft sau la ce te mai joci? Nu ai pierdut din cauza laptopului, ai pierdut ca esti prost si nu stii sa joci bine. Si eu m-am jucat minecraft, dar nu fac asa de urat cand pierdeam si eram omorat. Arunc o injuratura din aia mica si inofensiva si trec peste, nu are rost sa dau cu pumnul, ca nu rezolv nimic daca fac asta. Eu de obicei am foarte mare grija de laptop si de telefon. Laptop-ul a patit un accident vara trecuta din cauza surorii mele. Eu eram afara si aveam laptop-ul in priza de afara, iar sora mea mai mica a trecut in viteza pe acolo si nu a vazut ca era in priza, si l-a smuls cu tot cu incarcator si a zburat laptop-ul pe ciment zici ca era la concurs de alergat. Si inca imi functioneaza, si il am de aproape 3 ani. Nu ii pot intelege pe cei care strica tehnologia doar de distractie sau de nervi.

| Cinevacatoatalumea a răspuns:

Am observat si eu astfel de fiinte. Eram in excursie si un coleg a observat ca nu avea telefonul in buzunar. El era like: 'Oricum voiam unul nou. Mai bine ca l-am pierdut. Sper sa nu fie in autocar". Logic ca ma-sa munceste prin Italia ca sa schimbe el telefoanele ca pe sosete. Asta nici macar nu e imaturitate, ci e nesimtire. Oricat de alintat ai fi nu e de bun gust sa faci chestii de astea. Imi imaginez si o discutie dintre un parinte si un astfel de copil: "Mami, vreau telefon nou, ca pe ala vechi l-am spart.", "Iti ia mama. De care vrei de ala la 4.000 de lei de care are si X? Sau vrei varianta plus (si eventual pe gold)?".